- Konu Yazar
Merhabalar öncelikle. Ben seneye a1 ehliyet almayı düşünüyorum allahtan bir şey olmazsa. Ve 2. el bir motor almayı düşünüyorum bir yıldır felan merakım var. Tabi aileyi ikna etmek felan derken 2 yılı bulur ehliyet aldıktan sonra motor almak :mrgreen: . 16 yaşındayım daha başlangıç motoru olarak aklımda CBR 125,RC 125,YZFR 125,KTM 125 DUKE aklımda var. Daha çok spor racing tarzı motorlar hoşuma gidiyor. Ama bütçem de kısıtlı olur muhtemelen 10-13k felan maksimum. Sizin vereceğiniz tavsiyeleri merak ediyorum hangi motoru mesela bunların arasından daha ucuza bulabilirim? Hangisinin sıkıntı çıkarması daha az ihtimaldir gibisinden sorular aklımda var. Hız tutkunu felan değilim ortalama hızlarını da biliyorum söylediklerimin. Bütçem de yüz de yüz kısıtlı olacağı için bu saydıklarımın tarzında önereceğiniz az da olsa daha ucuza bulabileceğim bulmakta sıkıntı çekmeyeceğim motor önerileriniz nelerdir? Alsam bile direk çat diye kendi kesemizden verebilecek değiliz bunun için önerisi olan var mı mesela kredi mi çekilir ne yapılır bu durumda? bekliyorum cevaplarınızı