- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ancak epeyce bir zamandır forumu takip ediyorum.Bu hem tanışma olsun hem kafamdaki soru işaretlerini netleştirmek istiyorum.Birazcık size kendimden bahsetmek istiyorum yaş 43,üç tane çocuğum var en büyüğü liseye en küçüğü kreşe gidiyor,bir kamu kurumunda Ziraat Mühendisi olarak çalışıyorum,bunları niye söyledim çünkü bu yaşdan sonra motor kullanma hevesim depreşti,taa lise yıllarımda eski rus motorları vardı ij planet onlardan kullanırdık,hala babamda bir tanesi duruyor bende babamı ziyarete gittikçe o motorun sepetine hanımı,çoluk çocuğu bindirip şöyle sokak aralarında yada bağda bahçede bir iki tur gezdiriyorum.Ancak belki yirmi yıldan fazla oldu sepetsiz bir motosiklet kullanmadım,allah nasib ederse bu yaz bir motosiklet almayı planlıyorum,ikinci el olacak beni uzun yollarda ve dağa bayıra götürecek bişey olsun istiyorum başlangıçta shadow 750 ye kafayı taktım epeyce inceledim ama daha sonra v-strom dl 650 daha uygun olacağına kanaat getirdim,daha dün kendi çocuğuma motor almaya müsade etmezken bu gün kendim düştüm peşine,şimdi kafama takılan bazı şeyler var,birincisi tercihimi nasıl buldunuz ikincisi bunca yıldan sonra bu motor bana uygun düşermi, kulanmada sıkıntı çekermiyim üçüncüsü ben kaşınıyormuyum yoksa teneşirmi çekiyor:silent:.Herkese selamlar.