Yeni başlatılan kampanya hakkında

Arkadaşlar malum ev kampamyası başlatıldı. 0’98 e başlayan faizle birlikle 25 bin konut için geçerli olan %10 luk bir peşinatla insanları konut sahibi yapmayı planlıyorlar. Tamam iyi güzel uygulama ama kampanyaya dahil olan firmalarda geçerli. Yani gidipte nidapark evlerinde 1 milyon tl lik ev için geçerli. müstakil evim gibi evlerde geçerli değil bildiğim kadarı ile doğrumuyum? Kampanyaya katılan firmalardaki satılık evler için başlatılan bir uygulama. Gidipte mahalle arasında 200 bin tl lik ev almak istesen olmuyor değil mi ?

2016 Aralık ayında 0,88 faiz oranıyla ev almıştım. Son yıllarda her yerden kazık yerden tek avantajlı alışverişim bu oldu sanırım.
Sizin dediğiniz olayı bir keresinde yine yapmışlardı. Toki'nin X firmasıyla yaptığı anlaşmayla yapılan konutlar için geçerlidir. Bunlar da genelde pahalı projeler oluyor.

Krediyi bankalar değil inşaat firmaları verecek. bu iş bile başlı başına garip geldi bana. ve evet sadece o krediyi veren firmalardan ev alınabiliyor bildiğim kadarıyla.

Dolar artmaya devam ediyor ve emlak piyasası şişti. Çok mantıklı gelmedi bana önümüzdeki yıl emlak fiyatları düşmeye başlayacak diyor uzmanlarda. Sanırım betoncuları kurtarma operasyonu. Zaten çok üstünde satıyorlar maliyetin. Yüzde 25 indirim olursa ben düşünürdüm.

Motosikleti
XMAX 300, MT 25, ARORA BEATRİX, HONDA FORZA 250
Lan ne evi burada motorunu değiştirmek isteyip de dolar yüzünden evinden çıkaramayan var www.ev.net/forum mu bura :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar