Yeni başlangıç

Herkeze merhaba,
Herşey istanbul trafiğinden sıkılmayla başladı.Uzun yıllardan buyana motorsiklet kullanan bir arkadaşım motora geçiş yapsana dedi.Bize küçük yaşlardan beri öğretilen motor kötü ölürsün kaporta sensin şeklinde öğretildiği için sıcak bakmadım...
Ama üzerine çıkınca çok farklı birşeymiş ehliyetim yoktu boş bir alanda arkadaşımın scooter'ı kullanmayla zehre kapıldım resmen :) ehliyete başvurdum ehliyeti aldım yaklaşık 2 aydır bulduğum motor ile ilgili herşeyi okudum. Şuanda sadece motor alma kısmı kaldı. Hondanın eğitimine katıldım ve herkeze tavsiyem katılması yönünde.Belki uzun yıllar tecrübe ile de kazanabilirdim bu bilgi birikimini ama benim okadar bekleme ve kötü tecrübeleri yaşamaya pek niyetim olmadı. Honda eğitiminden sonra kendi markalarına ait sccoter lara bir kanalize etme çabaları yok değil açıkçası o paraları vermek istemediğim için ve amacıma uymadığı için sym fiddle II yada TVS scooty pep+ düşünüyorum ikisi arasındayım şuanda. Birde bedelli askerlik var onun için motorsiklet alma işimi yeni yıla bırakacağım muhtemel olarak ama siteye üye olarak şimdiden aranıza katılmak istedim. İstanbuldayım 28 yaşındayım.
Saygılar

Bütün motorsiklet kullanıcılarının tekeri düz bassın..

Bu zehrin panzehiri yok artık hep damarlarınız da hissedeceksiniz :thumleft:
Hoşgeldiniz...

aynen öyle hala scooterden ileri gitmem diyorum ama kullanmaya başladıktan sonra neler olacak yaşayarak öğrenecez sanırım. tekrardan teşekkürler

Hayırlı olsun 'okumak' en önemli şey bence tekerin düz bassin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar