- Konu Yazar
Öncelikle herkese iyi günler. Motora çocukluğumdan beri büyük bir merakım vardı,4 tekerlekli kutulardan ziyade motorlara karşı hep bir istek vardı içimde. Ve gün geldi çattı ehliyet yaşıma geldim abiler. Sizin tecrübelerinizden de yararlanarak kendime en uygun motoru arıyorum. Kendimden bahsedecek olursam eğer ; Adım Saygı,19 yaşındayım 183cm boyunda ve 77kg ağırlığındayım. Uzun geziler yapmayı çok seviyorum,o an tüm monotonluklar geride kalıyor. Ailemde motoru seven biri ve bu isteğime karşı gelmediler,fakat gerekli eğitimi aldıktan sonra bunu yapmam konusunda oldukça haklılar. Tabi 19 yaşıma geldim artık motorun artçısı olmaktansa onunla bir bağ kurmayı istiyorum ve dediğim gibi uzun gezilerden hoşlandığım için beni rahat ettirecek bir motor istiyorum aynı zamanda kalıplı olması da benim için önemli,altımda sırıtmasını istemiyorum. Racing motor tipine bir semapati duysam da uzun yolları gitmek için rahat olmadığı aşikar. O yüzden bana başlangıç seviyesinde 250cclik spor tarzda olacak motorlar önerebilir misiniz ? Hepiniz motorlar üstünde yıllar geçirip,kilometreler katettiniz,sizlerden çok şey öğreneceğime ve aranıza katılabileceğime inanıyorum. Hepinizin yolları açık olsun,iyi günler. Bu arada foruma yeni katıldığım içinde kullanmakta aksaklıklar olabilir,konulara dahil olmayı henüz bilmediğim için böyle sıfırdan yazma gereği duydum.