Yeni başlamak

Arkadaşlar yeni yeni motora merak saldım yeni başlayanlar için 125Cc tavsiye ediliyor. Apache,ybr,cbf150,cb125E,cb125Ace kullanıcılarına soruyorum Benim istediğim zorlanmadan 100 yapsın artçı ile zorlanmadan 80 yapsın artçı (ben ve artcı toplam 150Kg)ile yokuş yukarı(100Metrelik yokuşla 5 kmlik yokuş farketmez) zorlanmadan çıksın hızlı değil ama güçlü olsun en önemlisi sağlam olsun arıza çıkarmasın. Çok şey mi istedim bilmiyorum... Içlerinden benim için öne çıkan araştırdığım kadarıyla gücünden dolayı apache dayanıklılığından dolayı ybr fiyatından dolayı ace tavsiyeleriniz nelerdir ayrıca başka marka tavsiyeleriniz de olabilir

[YT]wvpGgSyA_Dg[/YT]
Dediğin şeyleri 150'lik bütün çinli motorlar yapabiliyor çok bişey istemedin bence, 120 km hıza rahat ulaşıyo 90-100 km hızla da devamlı gider.

Benim kendi motorum, 150'lik silindir takılmış Mondial MX Grumble 125

Ben motoru aldığımdan beri tam gaz kullanıyorum neredeyse, 8 bin km oldu daha bozamadım :cherry:

çin motoru arka planda ise ybr yada honda ben bu iki motordan birini alacaktım mondial 125 mh dirfti gördükten sonra 15 dakikada pazarlığımı yapıp satın aldım, görsellikte önemli idi benim için,pişmanda değilim fazladan japonlara para verenler düşünsün gerçi yamaha da çinli sayılır artık. önümüzdeki yıllarda mondial böyle giderse japonları tarih edecek,

Motorları daha güçlü oluyor bildiğim kadarıyla ama dayanıklılık...? Hadi arkadaşlar önerileriniz ve bu motorların eksileri artıları nelerdir?

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Motorları daha güçlü oluyor bildiğim kadarıyla ama dayanıklılık...? Hadi arkadaşlar önerileriniz ve bu motorların eksileri artıları nelerdir?

Forumumuzda merak ettiğiniz motorların neredeyse tamamına ait özel başlıklar ve binlerce mesaj var . İlgili bölüme bakarsanız bol bol bilgi bulabilirsiniz.

Ama hiç benim istediğim cevapları bulamadım özellikle artci ile performanslarını merak ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar