Yeni Bariyerler Test Edildi

[bos]İspanya Madrid ‘de motosiklet dostu yeni bariyerlerin testi yapıldı. Önümüzde ki aylarda kullanımına başlanacak olan bariyerlerin metal bariyerlere oranla daha güvenli olduğu testlerde tekrardan ortaya çıktı.

Tecnivial firması tarafından üretilen bariyer sistemi SPM kompozit materyalinden üretilmiş, firmanın başkanı Jose Luis Lauffer açıklamasında bu sistemin 2. nesil bariyerlerin başlangıcı olacağını belirtmiş.[/bos]

Kaynak:Moto Aktüel

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi o zaman pinelum çinlulara gidelim vuralım ispanyadaki pariyerlara
giderse tabiu:)

Biz en iyisi gelir mi gelmez miyi bırakıp kendimize dikkat edelim.Korumalarımızı tam giyelim,tam kuşanalım.Zaten bizde olmayacağı kesin...

tabii arkadaşlar önce bizim bozuk yollarımız yapılsın,sonrada o yollara bariyer yapılsın,sonrada bu bariyerlerde yapılsın,güzel allahım o günleri gösterecekmi acaba bana
yapanın eline sağlık demekten başka bişey gelmiyor elden

10 sene mi...10 sene sonra hala çizgisiz yollarda geziyor olacağız bence...

Çizgisiz yola da şükür, Haliç Köprüsü çıkışında üç şerit birbiriyle kesişiyor :mrgreen: Şeridinde kalırsan kamyonun altına giriyorsun :mrgreen::mrgreen:

arkadaşlar ben yol projesi yapan bi firmada çalışıyorum ve az önce bu bariyerleri yapan firmaya mail attım bilgi almak için. Bakalım inşalla gelecek projelerimizde kullanabiliriz. Tabi belediye ve bilimum işverenler ne kadar kabul eder bunları :D

Tam koruma bizim MT ye mahsus bir kavram Taşralarda,Ege ve Akdeniz sahil bölgelerinde sıcaktan millet don-atlet geziyor.Kask takanları görürseniz onlarda bizim MT üyeleridir.Bariyerlere gelince kökten kaldırmak lazım o zaman hayatta kalma şansı daha da artar.

YıLLar sonra Türkiye de de göreceğimizi umuyorum :) Ama yıLLar sonra :farao:

türkiye yollarında görmemiz zor ama en azından bazı önemli kesimlere uygunlanması lazım ...

Bu tür güzel örnekler hep İspanya dan çıkıyor, özel benzinciler, özel trafik işaretleri, özel şeritler, motorcuların rüya ülkesi olmayı planlıyor galiba İspanya :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Türkiye'de böyle olurmu yaw güldürmeyin beni:queen::queen::queen:daha çukurları doldurmak için asvaltla yama yapmıyorlar kaldıkı bunu yapacaklar belki 75 sene sonra olabilir belki :queen::queen::queen:

bence çinli abilere müracaat etsek iiiidir hiç olmazsa kopyasıyla idare ederiz:p:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar