yeni atım yaza hazır.....

ılk defa resım yukledım oldumu bılmıyorum....:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------

kazasız kullanmayı nasıp eder inşallah...

yurt genelı yagmur hocam meteorolojıde memur oldugum ıcın :D bırde bu lastık adamı kazaya goturur cok ama cok sakatmış acil degısmesı lazım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------

hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileği ile:thumleft:

Lastik önemli para kıyıp alıcan artık yenisini :santa: Ben Uşak'da okuyorum dün sağnak yağdı bu gün havada bulut yok günlük güneşlik resmen :thumright

keske ılk once lastık alsaydm o derece kotu :pr: ıyı dılekler ıcın sağolun hkımseye kaza bela vermesın....

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler, şu koltuk tiplerini sevemedim bir türlü o ne öyle dümdüz nerdeyse

Hayırlı olsun,koruma demirine en kısa zamanda taktır ne olur ne olmaz..

Allah istemsiz açı değiştirtmesin :D Bu rada fotoğrafları neyle çektiniz çok iyi çıkmışlar

lickup s3 le cektık :D aynen yı cekıyo mcx ıyı motor paranın hakkını verıyo en azıdan tek sıkıntısı bırde lastık masrafı....

Güle güle kullan..Kaza bela vermesin yaradan...
At deyince dedim heralde bol beygirli bişey :)

Hayırlı olsun herkezin atı kendine güzel kazasız belasız lastik michelin taktır

Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler.
Mcx ler çoğalıyor gittikce. :) Lastikleri paran varsa direk değiştir.Ben 7400 km oldu hala değiştirmedim.Dikkatli kullanıyorum.Hele hafif yagmur çiseledimi bu lastiklerle yola çıkmamanı öneririm gazı sert açınca göt atıyor.Ama yagmur normal yağdımı o kadar kaymıyor.

Vay topragım kocaeli :) 20 senemi devirdim orda şimdi istanbuldayız . Yardır değirmendereye ooohh çek sahile 2 kola bi çerez güneşin batışı :) . Hasretle tütüyo burnumda yaz olsun fulleyecem depoyu basacam gelecem . Bu arada Hayırlı olsun Kaza göstermez rabbim umarım gönlüne göre olur herşey

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar