Yeni atılmış sıcak asfalta girdim

Arkadaşlar, floryada gece saatlerinde yeni atılmış sıcak asfalta girdim. Gece farkedemedim çalışma olduğunu. Lastiklere yapıştı sıcak olduğundan. Biraz yol yaptım temizlendi gibi attı üstündeki asfaltı. Şu an sadece yüzeysel bi pütürtü var. Sıkıntısı olur mu?

Olmaz. ZAten zımpara etkisi yapıyor yol, giderler. Benim lastiği bodan boya çizmiştiyarmıştı) bine bine yok oldu.

Motosikleti
QJ SRT800s
lastiklere birşey olmaz sürdükçe atar üzerinden. asıl sıkıntı grenajlarda olur, zift sıçradıysa temizlemek eziyet oluyor.

Lastiği boşver. Mesajı gece yazmışsın. Gündüz gözüyle bir bak, muhtemelen asıl can sıkıcı olan manzarayla karşılaşabilirsin.

lastik neyse de. o yeni asfalt zift grenajlara amortisöre radyatöre maşalara ve bilimum yerlere bulaştıysa oturup ağla şimdiden
arka amortisörün pistonuna da yapıştıysa geçmiş olsun

ben o hatayı eski motosikletimde yapmıştım.
ducati vardı. zaten her tarafı açıkta motorun alt takımda zift bulaşmadığı yer kalmadı.
en çok arka amortisöre üzülmüştüm.
yolumu 100 km bile uzatacak olsam öyle yerden bidaha geçmem

Yok yav allahtan yavaştım sıçramadı hiçbir yere ama dediğim gibi lastiğin üzerinde kalıp oldu sürdükçe atıyor. Bizdeki de kaşıntı. Yol çalışması tabelası vardı. Baktım ileride bişey yok. Sonra baktım ki asfalttan duman çıkıyor. Anında ara sokağa sürdüm. Biraz lastik çektirdim.

Mersin İl Temsilcisi
Asfalt atılması
Lastik çektirme ne demek diyecem, ortalık karışacak..

Ben beyaz araba ile yapmıştım öyle bir hata heryer zift sınra bütün arabayı sinek ilacı ile silmiştim 🤣🤣

geçen 120 ile viraja giren eleman degil mi bu, dersini almamış galiba :)

Ne alakası olduğunu sormak istiyorum lütfen söyler misin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------

Asfalt atılması
Lastik çektirme ne demek diyecem, ortalık karışacak..

Yeni asfalt dökmüşler yola, küçükçekmecede her yere yeni asfalt atmışlar. Gece de yenisini atıyolarmış. Girdim asfalta sıcaktı, lastiğe yapışan asfaltarı durduğum yerde pati çektirerek attım 2-3 saniyeliğine lastiği yakmadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar