yeni aldığım motosiklet :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH kaza bela göstermesin tekerin düz basın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkese teşekkür ediyorum 3,450 ye plaka dahil mal oldu.. 20000 km ye kadar satarım derken yanlış anlaşılmasın model yükseltirim o zamana kadar anlamında söylemiştim. motorumdan son derece memnunum ve uzun bir araştırmadan sonra aldım

çok güzel bi motur.kymco süper 8 ile bunun arasında kilitlendim kaldım.bu düğümü çözebilecek arkadaşa minnettar kalırım:)

Kitlenecek bişi yok valla direk TVS Apache gerçi biri scoo biri vitesli ama ben genede boyle bi makınayı alma fırsatını tepmezdım :cat:

Hayırlı olsun arkadasım kazasız belasızz...

Kitlenecek bişi yok valla direk TVS Apache gerçi biri scoo biri vitesli ama ben genede boyle bi makınayı alma fırsatını tepmezdım :cat: aslında kaliteden yana her ikisindende şüphem yok.fakat sanki tvs nin ithalatçı firma sorunu var gibi.parça yönünden problem olabilir(mi).ama kullanan arkadaşlarda fikir beyan ederlerse daha bi aydınlanır ortalık apacheyi almak isteyen arkadaşlar ve benim için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar tümüyle suzuki bayisi ilgileniyor motorumla.. ( antalya suzuki ulusoy kardeşler ) adamlar kocaman bi şirket .. almadan önce ilk servis ve yedek parça üzerinde takıldım fakat tamamiyle beni ikna ettiler..yalan söyleme gibi bir lüksleride yok 2 katlı suzuki bayisi yani.. yarın bi şey olursa ilk gideceğim yer orası.. ayrıca servisi de alt katları .. ben bu konuda biraz şanslıyım..benim açımdan servis ve parça sorunu yok.. tvs almak isteyen arkadaşlar bu durumu göz önünde bulundursun..suzuki bayisinden alınız motorunuzu

hayırlı olsun en akıllı secımı yapmışsın cok saglam makına.

hayırlı olsun,
siyah motorun üzerinde açık renk bişeyler giymen gerekir herhalde.:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.:cat:

Heralde öyledir.Yani biliyorum bende apacheler sağlam.Bir de bu apache sahipleri üye oldukları motosiklet sitelerinde kutuplaşmalar yaratıp oratalığı kızıştırıyorlardı bir ara.Sona ermiş bu kargaşa anlaşılan.:cat:
Genelde apache kullanıcıları bu tür yorumlara sebep oluyor.Umarım sizde apache aldığınız için olumsuz yorum yapmazsınız.En iyisi cbf 150 çünkü :cherry::p:queen:Şaka bir yana hayırlı olsun :rendeer:

güle güle, kazasız belasız kullanman dileği ile..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar