Yeni Aldığım Motorun Şase Numarasının Yarısı Kırık

arkadaşlar bu ayın 19 da istanbul küçükmecede yetkili bayiden 2011 honda cbf 150 aldım tabi ki ilk motorun heyacanıyla ve yetkili bayi olduğu için sase numarasına bakmayı unuttum ve bugün gittiğim motor tamircisinin uyarısıyla sase numarasının yarısının kırık olduğunu gördüm ancak son 5 6 rakamı doğru motor 8. ayda muaneye girmiş nasıl girmiş nasıl muaneden geçmiş anlamadım özetle şimdi benim ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim

PQ79q8.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------

güncelllll

Son düzenleme:
Muayeneden o şekilde geçebilir. Okunan kısmı doğruysa motor numarasına da bakar o da doğruysa onayı verir geçer. Muayene yapanın pek bi sorumluluğu yok, araç sahiplerinin lehine olacak şekilde çalışıyolar genelde. Motoru böyle kullanmaya devam edebilirsiniz.

Sase numarasi oyle skindirik aluminyum levhaya basili ve aluminyum percinli olmaz...
Gidonu saga yada sola cevirip bakin...yazilar saseye kazinarak yazilmistir...

motor numarası cbf 150 de nerde bulunuyor peki internette ararştırdım ama

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------

gidonda yazan numara doğru motor numarasında doğru olduki polis kontrol etmek istedi şase no nun plakasının kırık oldugunu görünce birşey dermi

gidonun şasiyle birleştiği kısmında şasiye kazınmış halde şasi numarası olması lazım:
http://www.xbhp.com/talkies/attachments/motorcycle-ownership-experiences/179931-pdi-pre-delivery-inspection-thread-gz250_10.jpg
179931-pdi-pre-delivery-inspection-thread-gz250_10.jpg

arkadaşlar aldığım firmayı aradım servise davet ettiler yanlarına gidip görüşeceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar