yeni aLdığım Kaskım motorum ve motorcu kardeşim :)

arkadaşlar sinozit beni öldürecekti ya :S doktora gittim üç gün rapor verdi okulada gidemicem :S bu yüzden kask aldım kendime ucuz ama olsun ileride sağlam güzel kask alıcam yinede kasksızlıktan iyidir işte motorum kaskım ve motorcu kardeşim :)))

kaskın fiyatını soracak olursanız kaçık bi fiyat :D 45 tL

ßuda benimm :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motosiklete kask takmadan şimdiye kadar kullandığın için:farao:

Mersin İl Temsilcisi
zararın neresinden dönersek kârdır.
lütfen.....

bu zamana kadar kasksız kullanman bile büyük bir hata..
senin ehliyetinde yoktur büyük ihtimal.
ekipmansız yola çıkma!!

CBA

hayırlı olsun kardeş kazsız bleasız kullanırsın inşallah..

''sinüzit'' genelde yaygın motosiklet sürücüleri arasında..boyunluk ve özellikle böbreklerini koruyacak bi bellik temin et..

Motosikleti
ZX12R
motorun güzelmiş bıradır..hatta ayakkabında güzel..:D

ama kasknı sewmedim yaa..yeni olduguna eminmisin

30 40 senelik gibi duruyor

başlamak bitirmenin yarısı oldugundan şimdilik serzenişim olmayacak
fakat diğer yarısını da bitirip buraya ekle
kazasız belasız kullanman dileğiyle

motorun güzelmiş bıradır..hatta ayakkabında güzel..:D

ama kasknı sewmedim yaa..yeni olduguna eminmisin

30 40 senelik gibi duruyor

walla 30 senemidir dükkanda duruo 40 senemidir duruodu bilemicem onu :D cüki aldıqımda üstü hep tozdu anca bu kadar temizliyebildm :D ne yapalım burda başka kask satan yer yok :S hem burada kimse dogru dürüst kask bile takmıo şuanaa kadar sadece 4 kişide kask gördm biri arkadaşım dierlerini tanımıorm arkadaşlar yorumlarınız icinde sağolun herkeze kazasız belasız sürüşler

motorun hayırlı uğurlu olsun :)
allah kaza bela vermesin geri kalanlarıda halledip öyle çık sokaklara bence

walla 30 senemidir dükkanda duruo 40 senemidir duruodu bilemicem onu :D cüki aldıqımda üstü hep tozdu anca bu kadar temizliyebildm :D ne yapalım burda başka kask satan yer yok :S hem burada kimse dogru dürüst kask bile takmıo şuanaa kadar sadece 4 kişide kask gördm biri arkadaşım dierlerini tanımıorm arkadaşlar yorumlarınız icinde sağolun herkeze kazasız belasız sürüşler

bilgi amaçlı bişey daha söyleyeyim senin aldığın kask şartlara bağlı bi durum fakat kaskalarında bir kullanma ömrü olduğunu bilmen gerekir.

bilgi amaçlı bişey daha söyleyeyim senin aldığın kask şartlara bağlı bi durum fakat kaskalarında bir kullanma ömrü olduğunu bilmen gerekir.

keşke bunu daha önce bilmiş olsaydım neyseki ucuz bi kask sağlam bitane aldığımda en yenisini alırım merak etmeyn

Hayırlı olsun violence,çeşitli eleştiriler alman oldukça normal sana yapılan uyarıları dikkate alacağını umuyorum..Yapılanların hepsi senin iyiliğin için :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar