Yeni aldığım ekipmanlarım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Size de eşinizle keyifli ve kazasız güvenli sürüşler.

öncelikle hayırlı olsun kaskla ilgili kullandıkça görüşlerinizi buraya aktarırsanız çok memnun olurum çünkü nolan kaskım bulunmakta oğlumunda kaskı var ama ona yeni bi kask alalım diyoruz kafamda bu kask vardı sharptan geçtiği için uzun sürelide olsa kullandıkça yorumlarınız yazarsanız mutlu olurum

Teşekkür ederim.ben 4 aydır ekipman araştırması yapıyordum.kullananların yorumları neticesinde karar verdim.tabiki kullandıktan sonra yorumlamaya çalışırım.

Üstat montun omuz koruması sadece dışırıdan görünen sert plastikmi?
Yoksa içinde koruyucu katman varmı?

Birde morel bozmak istemiyorum ama, kaskınızda çene bağlantı noktasında klips olmadıgı için şahsım adına sınıfta kaldı :pale:

demir olanlar daha güvenli,şahsi kullanımınız için bilemem tabi ama konu hakkında bilgisi olmayanlar klipslilerin daha güvenli olduğunu düşünebilir.

aynı dizlikle eldivenleri kullanıyoruz,hayırlı olsun.yalnız ben eldivenimi ebaydan aldım 11 dolardı yanlış hatırlamıyorsam.gayet rahat ve güzel bir yazlık eldiven.

Teşekkür ederim.aslında fena değil avuç içinde silikon noktalar var kaymaması için.ve sert plastik koruma var yere değen noktasında.

daha yere temasım olmadı(umarım da olmaz) ama yeterli düzeyde olduğuna inanıyorum.ayrıca fotoğraftakilerden daha şık bir eldiven.dizlikte sıcak havalarda biraz terletme yapıyor yine de fiyatına göre iyi bir dizlik.

Allah denemek zorunda bırakmasın.Sıcakta terlettiğini bir kaç kez daha duymuştum.ona bi havalandırma falan ayarlamak gerekebilecek gibi.

Evet fatih bey 150 cc scooter için aldım.neredeyse motora verdiğim paraya yakın bir fiyat tuttu bu ekipmanlar.ve daha bot alamadım.
Çok güzel bir noktaya parmak bastınız.onun için ayrıca teşekkür ediyorum.
Motora biniyoruz hepimiz.hayatta kalabilmek adına lütfen full koruma kullanalım.

Öncelikle ekipmanlarınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende sizinle aynı görüşteyim, motordan önce hallettim her şeyimi mont ve eldivene 500 tl verdim, kaskı da arkadaşım verdi, (Shark S700 Jinks alacaktım çok beğenmiştim ama bedeni oladığı için alamadım), kısmetse bu haftada motorumu alıyorum :queen:.
Tekrar kazasız belasız sürüşler :cat:

Size de şimdiden hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:23 ----------

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
kazasız, belasız, güle güle kullanmanız dileklerimle...

Hayırlı olsun ekipmanlarınız. Aynı eldiveni ben de kullanıyorum. Zamanla iç kısımdaki silikon noktacıklar kullanıma bağlı olarak eriyip gidiyor. Ama idare eder. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun...

Teşekkürler.gittiği yere kadar kullanırım :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
kaskın guzelmiş diğer ekıpmanların ılerıde daha kalıtelı bişilerle değişimi sart gıbı geldı bana

Valla aldığım ekipmanların uzun süre sorunsuz kullanılabileceğini düşünüyorum.bakalım zaman gösterecek.

Bu gün baya bir gezdim ekipmanları deneme fırsatı buldum.
Kask ciddi anlamda beklentilerimi karşıladı.ses yok özellikle vizör kapalıyken ses yok denecek kadar azalıyor.
Boğasımda Buff kullandığım için alt kısımdan da ses ve rüzgar gelmedi.
Mont çok güzel sıcak tutuyor.rüzgar almıyor.cep sayısı 4 kullandığım telefon baya bi büyük olduğu için telefon cebine sığmıyor.diğer iç cebini kullandım.
Dizliği pantolon altından taktım.rüzgarı ciddi ciddi engelliyor.bu demektir ki yazın terletecek :)
Eldiven yazlık olduğu için haliyle rüzgar alıp soğuk tutuyor.yaz mevsimi için ideal olacak.
Şimdilik ilk gözlemlerim bunlar.yine iyi ve kötü yönler oldukça yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar