- Konu Yazar
0 motor alıcam yakın dönemde activa ve dio arasında kaldım. Uzun saatler çalışıcam o yüzden dio almayı gözüm pek kesmiyo sac kasası, lastik ebatı ve yakıt tüketimiyle de activa beni çok cezbediyo fakat yeni kasa olduğu içinde daha oturmadığını düşünüyorum varsa honda servisinden veya motor tamircisi arkadaşlar activa alırsam başım ağrır mı,sağlamlığı açısından dio seçilir mi? Kurye arkadaşlarda uzun saat dio ile çalışılır mı bunların cevabı lazım aşırı arada kaldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:40 ----------
İki kullanıcıyada sordum, hepsi kendi motorundan yana oldu. Abim 3 senedir kuryelik yapıyo aktif olarak dio kullanıyo ve oda dio almamı söylüyo. Diğer kurye olup dio kullanmayan arkadaşlarda dio almamı öneriyo. Bi türlü ikna olamıyorum dioya
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:40 ----------
İki kullanıcıyada sordum, hepsi kendi motorundan yana oldu. Abim 3 senedir kuryelik yapıyo aktif olarak dio kullanıyo ve oda dio almamı söylüyo. Diğer kurye olup dio kullanmayan arkadaşlarda dio almamı öneriyo. Bi türlü ikna olamıyorum dioya
Son düzenleme: