Yeni 2008 Suzuki GSXR125 Hazır...

Göze hitap eden bir tipi var. Teknik özelliklerde lazım bize, ayrıca CBR 125R den biraz da olsa kalıplı ve uzun bir motora benziyor.

valla 125 cc race tarzlarında benim en çok hoşuma gien yeni modellerde yamaha yzf125 ama buda sonuçta suzuki ama cbr yi andırması garibime kaçtı :S

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel olmuş hadi hayırlısı...

Suzukini tasarımına yenisini katmış. Birde ucuz yollu piyasaya sürse

Son düzenleme:
Suzuki sekli otutturmus,bunla ne pis kiz tavlanir varya :queen::queen::cherry:

Yeni Suzuki GSX-R125 2008'e hazır

2008 yılı içerisinde tanıtımı yapılacak 125 cc'lik GSX-R'nin ilk fotoğrafı

08.01.2008

Honda CBR125R 2003 yılında ortaya çıktı ve 125 cc kategorisine yeni bir soluk getirdi. Sportif görünümü, makul fiyatı ve kullanımı kolaylığı sayesinde kısa sürede popülerliğini artırdı ve sınıfının lideri konumuna geldi. Honda 14 Bg güç üreten tek silindirlisiyle en küçük CBR'sinin her konuda yeterli olduğu düşünmüş olmalı ki, model 2008'i sadece bir dizi kozmetik değişiklikle karşıladı.

Honda'nın görsel açıdan yenilenen CBR'sine ilk rakip geçtiğimiz günlerde Yamaha'dan gelmişti: YZF-R125. Tasarımıyla R6'yı andıran YZF-R125, agresif dizaynı bir yana beş kollu jantları, alt kısımdan çıkan egzozu ve muz şeklindeki arka salıncağı ile dişli bir rakip olacağının sinyallerini vermişti. Dört zamanlı, tek silindir spor motosiklet sınıfındaki rekabet git gide tırmanırken, yarışın dışında kalmak istemeyen Suzuki de 2009'da 125 cc'lik bir GSX-R ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni su soğutmalı motosikletin tasarımı GSX-R ailesinin diğer fertlerini andırıyor. Motosikletin tasarımında son aşamaya gelinmiş bile. Tasarım ekibi şu sıralar nihai renk şemaları üzerinde çalışıyor ve yeni GSX-R'nin 2008'in ikinci yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Umarız Yamaha'nın aksine Suzuki modeli Türkiye'ye getirir.

MOTORON DERGİSİNDEN ALINTIDIR

derbi GPR 125 R görüntü olarak da fena sayılmaz ama, bence hiç biri hız olarak derbi GPR 125 R'ı geçemez.

Öyle demişsin ama sen derbi gpr 125le honda cbr,yzf vs. aynı kefeye koyamassın motor büyüklükleri olsada biri 2 zamanlı digeri 4 zamanlı kardeş

Brinin yakıt yag masrafı zaten motor fiyatı kadar tutuor:bounce:

Güzel motosiklet.. suzuki ismi de ortada..
ancak ne fiyatının ne de ebatının uygun olacağını sanmıyorum. Hele Türkiye ye de getirilirse.. yani hiç getirmeyebilirler de...
Gsx serisi hatları çok güzel lakin tahmin ediyorum bu da cbr gibi dağ bisikleti eninde olacaktır..

bence gerek dizayn gerekse teknoloji olarak suzuki racinglerin en önde gideni diye düşünüyorum ve 125 lik racing kulvarınında uygun bir fiyat politikasıyla lideri olabileceğine inanıyorum en azından honda cbr gibi mobilet görüntülü racing kopyası olmadığı resimlerinden belli oluyor

Ayrıntılı fotoğrafları olsa daha mantıklı yorumlar yapılabilir. Ve kanaatimce yeni stajyer ehliyet kapsamından yararlanmak için firmalar bu 125cc motosikletleri normalin ustunde fiyat koyarak satacaklardır. Ne kadar cok kara geçerlerse o kadar kar mantıgı devam. Olması gerektiği gibi değil bu memlekette bu olaylar zaten. Çıkar için yapılıyor.

motor ii acaba türkiye ye nezaman gelecek geleceksde fıyatı 4500 eurodan assagı olmazz:pr:ee bizde naapıcaz gt 20 r alıcaz cayır cayır bınıcez :queen:suanda gecıs motoru olarak gt 250 r ın ustune tanımam hem goruntu hemde performans :p

valla bunun ebatları 125 r dan farklı olmaz kanısındayım buda bısıklet gıbı kalır:queen:

Son düzenleme:
cbr ı da iyice bisiklet yaptınızya arkadaşlar. ayıp ama . cidden hiç binmediniz yada yakında inceleme fırsatınız olmadı. yzf 125 de okadar ahım şahım kocaman bi şey değil. grenajı ufaktan şişirmişler okadar. birde farları ayrık oldugu ıcın genıs gozukuyor. sadece goz boyama.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Türkiyeye gelse ne olur,bu da diğerleri gibi 8 - 10 bin liradan aşağı olmaz bu fiyatlara belki 10 tane satarlar memlekette kriz var zaten temmuzda büyük kriz geliyo 5 -6 bin lira olursa satılabilir.Yeter 125 cc çok bile.

bayaaa gec kaldı ne olur bilmiyorum ama cbr gibi duruyooo komiks

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar