YENGEN Vizeli Çanakkale Gelibolu Turu

Çok güzel ve anlamlı bir gezi olmuş.. Birçok kez gitmeme rağmen,

sanki ilk kez görüyormuş gibi heyecanla ve duygu yüklü olarak

izledim gezinizi.. Paylaşım için teşekkür.

Çok güzel ve anlamlı bir gezi olmuş.. Birçok kez gitmeme rağmen,

sanki ilk kez görüyormuş gibi heyecanla ve duygu yüklü olarak

izledim gezinizi.. Paylaşım için teşekkür.

yorumlar için Teşekkürler
benim bu 3'üncü oldu her seferi bir başka güzel ,tabi dostlarla yolculuk bir ayrı oluyor.

bişeyler yazmak istiyorum...

toparlayamıyorum,yazamıyorum.....

insan bazen konuşmakta güçlük çeker ya,bir kelime etse gözyaşları onu mutlaka engeller ya...

işte benzer şekilde ellerim bile kilitlendi..kelimeleri bulmakta toparlamakta zorlanıyorum...

Rabbim tüm şehitlerimize rahmet etsin,tümünden razı olsun,tümünün mekanı cennet olsun inşallah....

onların torunları olmaktan mutluyum,gururluyum...

bu geziyi yapan arkadaşlara da teşekkür ederim..sizlerden de Allah razı olsun...:rendeer:

Arkadaşlar, tekerinize sağlık, çok güzel ve anlamlı bir gezi olmuş.Kazasız sorunsuz sürüşler...

bişeyler yazmak istiyorum...

toparlayamıyorum,yazamıyorum.....

insan bazen konuşmakta güçlük çeker ya,bir kelime etse gözyaşları onu mutlaka engeller ya...

işte benzer şekilde ellerim bile kilitlendi..kelimeleri bulmakta toparlamakta zorlanıyorum...

Rabbim tüm şehitlerimize rahmet etsin,tümünden razı olsun,tümünün mekanı cennet olsun inşallah....

onların torunları olmaktan mutluyum,gururluyum...

bu geziyi yapan arkadaşlara da teşekkür ederim..sizlerden de Allah razı olsun...:rendeer:

oraları görmek,azda olsa hangi şartlarda savaştıklarını resimler'den kestirmek :pale: insanı çok duygulandırıyor.
düşman güçlerinin botları varken bizim büyüklerimizin ayaklarında incecik çarık varmış ve O üçgen şeklindeki yıldız denilen savaş aleti büyüklerimizin ayaklarına saplanıyormuş.savaşta en büyük acıyı O savaş aleti vermiş :pale:
çok zor alınmış bu memleket çok zor ama kıymetini bilmeyip elin Gavur'una ayk uyduruyoruz (bazı kesimler ) acaba büyüklerimize nasıl hesap verecekler ahiret'te .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ----------

Arkadaşlar, tekerinize sağlık, çok güzel ve anlamlı bir gezi olmuş.Kazasız sorunsuz sürüşler...

Teşekkürler,
güzel yerler en az bir kere görmeli :cat:

geçen sene kanuni enduroyla gitmiştim tekrar oaralara gittik sayenizde şehitlikten etkilenmemek elde değil oralarda kendine yer arıyorsun elinize emeğinize sağlık

Ayakkabıları görünce içim burkuldu:( şimdi o dedelerin torunları ayakkabı beğenmiyor illa markalısı olacak diyor.

Ayakkabıları görünce içim burkuldu:( şimdi o dedelerin torunları ayakkabı beğenmiyor illa markalısı olacak diyor.

eskiden okullarda bize ezberletirdi ögretmenler ''yerli malı yurdun malı,herkes onu kullanmalı '' diye ama kaliteli bulsak'ta yerli malı kullansak,hep yabancı menşei ürünler satılmakta,yerli üretim pek nadir :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar