Arkadaş sabah konuya baktım. Liseli ergen alert modunda çıktım konudan. Ne zaman ki bbelt ve kuvvetmira konuya dahil olmuş işin rengi değişmiş. Şimdi baştan sonra okumak için kahvemi ve puromu hazırlıyorum(şaka değil )
Arkadaş sabah konuya baktım. Liseli ergen alert modunda çıktım konudan. Ne zaman ki bbelt ve kuvvetmira konuya dahil olmuş işin rengi değişmiş. Şimdi baştan sonra okumak için kahvemi ve puromu hazırlıyorum(şaka değil )
"İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı ? Bu, insana bağlı." Ö.A.
Eyüpcüm bende KUVVETMİRA ve BBelt'in olmadigi konulara girmiyorum.
Biri olsun digerini ariyorum,
Öteki olsun beriki nerde kaldi diyorum
Seviyorum bu adamlari yahu..
Hic etkiliyici degil. Garaj dedigin boyle olurBu muze degil Tony O`Neils garaji.
sahibinden az uçulmuş Tornado füzeleriyle birlikte satılıkBen de John Travoltanın evinin fotoğrafını gösteren bir haberde kapısının önünde bir Boeing görmüştüm
sonuç olarak zenginin malı hakikaten de züğürdün çenesini yorar
![]()
Bize iyi bir tüketici olmayi ôgretiyorlar.
Bir diger yandan da bizden daha kaliteli tûketenlere dûsman olmamayi ögretiyorlar.
Aman yavrum helalinden kazan.
Aman oglum ahli maldan hayir gelmez.
Aman yavrum kimsenin malina gôz dikme.
Bunlarin toplamina;
AHLAK
adi veriliyor.
Ya da AHLAK kelimesi senin için yeterli gelmiyorsa, baska bir sihirli kelime daha var.
HARAM
Sonuç itibariye her iki kelime de bize baskasinin malina göz dikmemeyi salik veriyor.
Hatta o mal senden çaliniyor olsa bile.
Tabi ki yine de bir bosluk oluyor gönûlde.
Onu da sairler tamamliyor.
"Baki kalan bu kubbede bir hos sada imis"
Hani hepimiz ölücez, kefenin cebi yok, dunya mali dunyada kalir mevzusunun sairane ya da sanatsal tezahûrü bu.
Biri güzel yazmis çok hosuma gitti.
"Bir garaj dolusu dostum olsun bir garaj dolusu ferrariye degismem."
Bu da sairane.
Dogru da aslinda.
ama dunyanin gerçekleriyle örtüsmüyor.
Bir garaj dolusu dost, dunya tarihi boyunca peygamberlerde bile olmadi.
Yok öyle bisey.
Peki ben ne demek istiyorum?
Yaziya baslarken biliyodum ama yazinin ortasinda film koptu.
Siz az durun ben bardagimi tazeleyip geliyorum.![]()
Marketteki ucuz sarap kampanyasidan aldigin su saraplari icmeye basladigindan beri boylesin biliyorsun degilmi![]()
Marketteki ucuz sarap kampanyasidan aldigin su saraplari icmeye basladigindan beri boylesin biliyorsun degilmi![]()