Yemin ederim hayatdan soğudum.

Yine coşturduk duygusal ağırlıklı entrylerı!!!
Aslında bu gibi durumlarda uyku en sağlam sığınaktır. Ama gözünü açtığın anda hass.tr diyeceksidir.( ~6 saat~ )
Yukarıda yazılanlara herkes imza atar, ben parmak basmak isitoyrum.
Sadece tüketin diye etrafta yapılmadık oros.luk kalmadı. Bilinç altı mesajlar, egolar, baskılar, inançlar, yasaklar vesair topyekün arızalar, bizleri Alyazmalım modundan çıkartıp LOST'a doğru sürükledi. En yakınınıza bakın, herkes farklı sapkınlık içerisinde. Biryerden sonra "ulen ben ne kadar kısır kaldım, biraz bünyeye abanalımş şimdi afaroz edileceğim" vari davranmaya başlıyoruz.

Hoş, şahsım adıma emin adımlarla yürüsemde, gayri ihtiyari ayağımıza birkaç damla bulaşıyor. Allahtan BEKO'da aldığım nano teknolojiyle çalışan, çamaşırları vaselin intensive care ile yıkayan çamaşır makinam var :cherry:

bu söylediklerin sana bana geçer babuşcan.
bizim egomuzu öyle kolaynan gıdıklayamazlar.
ahım şahım bir çaba da sarfetmeyiz bunlara tav olmamak için.
içimizden öyle gelir :)
e bu 2 fotoğrafla hayattan soğuyan gence ne diyecez?
o arabalar kartondan, inanma, hem lada samara'da fena araba değildir mi diyecez?
yer mi?
yemez.
bilmiyorum durum nedir, kafam karıştı :)

E hoca, hiçbirşey bugünden yarına değişmez ki zaten... Zaman alacak elbette ama dünya hep iyi yönde değişiyor. İçinde bulunduğumuz sistemi beğenmiyoruz elbette ama bakarsan 20.yy başındaki İngiliz vahşi kapitalizminden iyidir. O da daha önceki kölelik ve sömürgecilik döneminden iyidir. Feodalizmden iyidir. Erken dönem tarım toplumundan iyidir. O da avcı toplayıcıdan iyidir... Gider böyle.

Ben de biliyorum "Herşey çok güzel olacak" yalnızca bir film ismi :) Ama zaman içinde kapitalizmden daha iyi bir sistem gelecek. Mükemmel olmayacak. Zaman geçecek onun da daha iyisini bulacak insanlar. Ve böyle devam edecek ve sonra doğanın kanunu gereği hepsi bitecek...

Çok basit yani :)

Yine coşturduk duygusal ağırlıklı entrylerı!!!
Aslında bu gibi durumlarda uyku en sağlam sığınaktır. Ama gözünü açtığın anda hass.tr diyeceksidir.( ~6 saat~ )
Yukarıda yazılanlara herkes imza atar, ben parmak basmak isitoyrum.
Sadece tüketin diye etrafta yapılmadık oros.luk kalmadı. Bilinç altı mesajlar, egolar, baskılar, inançlar, yasaklar vesair topyekün arızalar, bizleri Alyazmalım modundan çıkartıp LOST'a doğru sürükledi. En yakınınıza bakın, herkes farklı sapkınlık içerisinde. Biryerden sonra "ulen ben ne kadar kısır kaldım, biraz bünyeye abanalımş şimdi afaroz edileceğim" vari davranmaya başlıyoruz.

Hoş, şahsım adıma emin adımlarla yürüsemde, gayri ihtiyari ayağımıza birkaç damla bulaşıyor. Allahtan BEKO'da aldığım nano teknolojiyle çalışan, çamaşırları vaselin intensive care ile yıkayan çamaşır makinam var :cherry:
:thumleft:

neyse ki 117 ekran full hd tv'Den yeni iphone 4s'in neler yapabildiğini gördüm de beynime yeni bir meşguliyet çıktı:pl:
Sahip oldugumuz tüm servetimiz zengin olan %1'lik kısmın. Onların işyerlerinde veya onlara muhtaç kobilerde çalışıyoruz. Sonra onların bankalarında ya mevduat hesabı açtırıyoruz ya da elimizdeki paramızı onların istekleri doğrultusunda harcıyoruz. Elimizde para yoksa bile k.kartı veya krediler yetişiyor imdadımıza. Bu döngü böyle devam ediyor.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Önemli olan bi çok şeye sahip olabilmek değildir.
Önemli olan, en az şeye ihtiyaç duymaktır.
İnsanoğlu ancak bunu anladıgı zaman hayattan zevk alabilir.
İstemenin sonu yok.

Lakin adamda çalışmış almış.
Allah kaza bela göstermesin.

E hoca, hiçbirşey bugünden yarına değişmez ki zaten...

dünyayı değiştirmeye talip değilim.
karaladık aklımızdakini.
bir nevi feyz alışverişi.
anlamak ve anlaşılmak için.
kimi "hayattan soğudum" dedi.
biri çıktı "sizinkisi züğürt tesellisi" dedi.
sinan "adam çalışmış almış" dedi.
sen "iyiye gidiyoruz" dedin.
yazdık kara kaplı deftere :)

Önemli olan bi çok şeye sahip olabilmek değildir.
Önemli olan, en az şeye ihtiyaç duymaktır.
İnsanoğlu ancak bunu anladıgı zaman hayattan zevk alabilir.
İstemenin sonu yok.

E be usta, oldu mu şimdi yahu? İkibuçuk saat yazdık yazdık parmaklar su topladı yazmaktan, iki cümlede anlattın ana fikri :) Kendimi kifayetsiz hissettim yahu :)

dünyayı değiştirmeye talip değilim.

Yapma beee... Tam da bir yoldaş buldum derken :pale: Neyse, n'apalım, tek başımıza yapçez devrimi artık :p

Motosikleti
750x
E be usta, oldu mu şimdi yahu? İkibuçuk saat yazdık yazdık parmaklar su topladı yazmaktan, iki cümlede anlattın ana fikri :) Kendimi kifayetsiz hissettim yahu :)

Sen kendi ifade yeteneğine hayransin aslinda azizim.
Ben sadece ayna tutuyorum sana. :)
Saygilar sonsuz :rendeer:

Belki o arabalar hacizdir :) alacak karşılığında verilmiştir.Yada şöyle diyeyim ''gaspedilmiştir'' 2-3 arabayı anladıkta... gerisi ne yani hepsinimi kullanıyor..sıfır gibi görünen az araba var.. bu denli eskitmiş olamaz

Moderatör
Eeee n'oldu simdi? Kurtulcak mi dunya? Hani uzaylilar gelicek, biz dostuz deyip dunyamizi teknolojileriyle kurtaracaklardi. Zihnimdeki tum bu hayali curuttunuz, ayibettiniz.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Nede güzel avutuyosunuz kendizi :D Adam multimilyonermiş ne bekliyordunuz garajda toyota corolla mı

Eeee n'oldu simdi? Kurtulcak mi dunya? Hani uzaylilar gelicek, biz dostuz deyip dunyamizi teknolojileriyle kurtaracaklardi. Zihnimdeki tum bu hayali curuttunuz, ayibettiniz.

O fanteziyi Hawking çürüttü vallahi, bizim günahımız yok. Dünyalının dünyalıdan başka dostu yoktur!

Motosikleti
750x
O fanteziyi Hawking çürüttü vallahi, bizim günahımız yok. Dünyalının dünyalıdan başka dostu yoktur!

Yakinda dünyalilar uzaya cikacak ve dünya biz Türklere kalacak.
Ben dünyalinin, dünyalidan baska dostu olmadigini o zaman söyleyecegim :)

Ah be canım kardeşim. Bir oturuşta senden daha mı fazla yemek yiyor? Yola çıktığında, senin motosikletinin kontağını çevirdiğin zamankinden daha mı çok zevk alıyor? Güzel bir kadına sarılıp uykuya daldığında senden daha güzel rüyalar mı görüyor? Sevgilisini, senin kendi sevgilini sevdiğinden daha mı çok seviyor? Onun annesi onu, senin ananın seni sevdiğinden fazla mı seviyor? Güzel bir kitabı okuduğunda senden daha mı fazla zevk alıyor?

Hayattan zevk almak için daha fazla şeye sahip olman gerektiğini düşünme sakın. Bu seni kandırmak için uydurulmuş bir masal...

Doğru :) Hoşuma gitti bakış açınız.

asgari ücretle eşine ve 2 çocuğuna bakan,ev kirası,elektrik,su,ısınma,telefon,çocukların okul masrafları ve mutfak giderlerini ödemek zorunda olan bir aile reisi de ay başında maaşını alıp bu giderleri ödedikten sonra,elinde kalana bakıp hayattan soğuyor...merak etme yanlız değilsin yani.

Çok güzel yapmış adam helal olsun.Herkesi aynı şeyi yapmaya davet ediyorum.Çok çalışmış, çok emek vermiş, belli.Allah daha da arttırsın.Maşallah.Tu tu tu, nazar değmesin.

Ah be canım kardeşim. Bir oturuşta senden daha mı fazla yemek yiyor? Yola çıktığında, senin motosikletinin kontağını çevirdiğin zamankinden daha mı çok zevk alıyor? Güzel bir kadına sarılıp uykuya daldığında senden daha güzel rüyalar mı görüyor? Sevgilisini, senin kendi sevgilini sevdiğinden daha mı çok seviyor? Onun annesi onu, senin ananın seni sevdiğinden fazla mı seviyor? Güzel bir kitabı okuduğunda senden daha mı fazla zevk alıyor?

Hayattan zevk almak için daha fazla şeye sahip olman gerektiğini düşünme sakın. Bu seni kandırmak için uydurulmuş bir masal...

Vaaay:) Iste budur!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar