Ben bir kere yağmurlu havada sipariş vermiştim o da hastaydım ve evde yatıyordum. Sipariş notuna kurye arkadaştan özür dilerim, yağmurlu havada sipariş verdiğim için vb. birşeyler yazmıştım. 2 dk. sonra çocuk arayıp teşekkür etmişti. Ben de telefonda acele etme demiştim. Yağmurun yavaşlamasını beklemişti herhalde, yemek 1 saat sonra gelmişti. Yine kusura bakma vb. diyip bahşişini verip teşekkür etmiştim. Trafikte biri önüme kırsa sinirlenirim, biri sırada önüme geçse uyarırım vb. ama hizmet sektöründeki kimseye kolay kolay sinirlenmem. Hata yapsa bile kasıtlı olmadığını düşünüp uzatmam. Biri yemeğini 10 dk önce ve sıcak yiyecek diye başka biri canını tehlikeye atamaz. Sıcak yemek isteyen gider yerinde yer.
Yemeksepetinin rapor vb. tutmasının tek nedeni de, ileride olabilecek olumsuz bir duruma karşı, hukuki açıdan kendilerini korumak için akılları sıra önlem almaları.
Yemeksepetinin rapor vb. tutmasının tek nedeni de, ileride olabilecek olumsuz bir duruma karşı, hukuki açıdan kendilerini korumak için akılları sıra önlem almaları.