Yemek daveti ( tüm MT üyeleri davetlidir )

Menü:Hatay usülü etli pilav:p
İçecek : Pepsi,cola tercih etmiyoruz:queen:
Kıyafet:Çıplak gelmeyin ne giyerseniz giyin:queen:
kaşığımız yoktur,kullanmakta yasaktır,ekmekle yenilecektir:queen:

image5bk7.jpg

image6lg2.jpg

image7yv5.jpg

Noldu beğenmediniz mi:queen: Yüzünüzdeki hayal kırıklığını görebiliyorum :queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cyclopsan bu ne be, iştahım kapandı, iso böyle bir şry yapmayacaksın değil mi?

O kabın tekine iyi bir motosiklet parası harcandığına eminim.Müslümanlar dünyada bunlar yüzünden eziliyor işte.Onu yiyemeyecekleri dökecekleri kesin.Öte yandan Afrikada açlıktan binlerce insan ölüyor.''Komşusu açken tok yatan'' hadisi şerifine ne kadar aykırı bir görüntü değil mi?

O kabın tekine iyi bir motosiklet parası harcandığına eminim.Müslümanlar dünyada bunlar yüzünden eziliyor işte.Onu yiyemeyecekleri dökecekleri kesin.Öte yandan Afrikada açlıktan binlerce insan ölüyor.''Komşusu açken tok yatan'' hadisi şerifine ne kadar aykırı bir görüntü değil mi?

her gördüğün başı sarıklıya müslüman diyemezsin onlar arap

arapların geneli müslümandır

ancak bunu yapan müslüman olamaz

rekorlar kitabına girmek için yapılmış bi girişiim,o kitaba girebilmek için millet neler yapıyoo,konuyu çarpıtmayalımm:)

bi kokoreççi geçiyo dukkanın onunden miss gibi koktu yaaaaaaaaaa :queen::queen:

Motosikleti
Dl650vstorm

valla söylediklerinin hepsine aynen katılıyorum.
zengin ülkelerin bazısı böyle israf ve savurganlık içinde,bazısı tüm fazla parasını silah ve silah sanayi sine aktarıyo.her ükle senin benim gibi düşünse bu gereksiz harcanan paralarla dünyadaki aç insanlara hiltonda bakılır..

Forumdan Uzaklaştırıldı

Katılıyorum, ayrıca iyice dikkat ederseniz fotoğrafa hayvan leşi ve baharatlı pilav, günah ya :pale: o hayvanların ne suçu var?

bu adamlar iyiki kenardan yiyolar ben olsam içine oturur yerdim :) afiyet olsun şimdiden bende adanalıyım ama neden adanada cola yerine pepsi daha çok içilir hiç anlamadım valla ...

ünlü bir çin atasözü derki arap yağı bol bulunca orasına burasına sürermiş:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu adamlar iyiki kenardan yiyolar ben olsam içine oturur yerdim :) afiyet olsun şimdiden bende adanalıyım ama neden adanada cola yerine pepsi daha çok içilir hiç anlamadım valla ...

Coca Cola Yahudi malı oysa ki Pepsi başka gavurların malı. Yahudilere para kazandırmamak adına, Filistinli kardeşlerimize çocuklara kadınlara kurşun olarak geri dönmesin diye. Sanırım :silent:

valla resmi gordum karnim acikti yaaa yemegin ortasina atlayip tum etleri isirmak istiyorum...
iki gunluk aclik basima vurdu galibaaa:queen:

abooooooooov balıklama dalarım o etli pilav havuzunun içine:mrgreen: varyemez amcanın para havuzunda yüzdüğü gibi yüzerim hemde bi elimle pilav bi elimde bi but yerim :mrgreen: iso bana paket yaptırırmısın? ben öyle hepberaber bi tabaktan(aslında bi havuzdan:p) yemeyi pek sevmemde :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar