yemek alışkanlıkları ve piknikler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben soğuk sandviçleri çok severim. salamlı, kaşarlı ton balıklı falan. pikniğe giderken falan güzel olur.eskiden dağcılık yapardık arkadaşlarla.bi kere dağın tepesinde sosis kızartıp yiyecektik, ateş yaktık , arı yuvasıymış orası bir anda 1000l erce arı tepemize çullandı.neyse bir süre sonra gittiler. "bi halt olmadı lan ,haydi gidelim" dedik yolumuza devam ettik.. evde duş alırken 5-6 yerimden sokulduğumu ama tırsıdan hiçbirini fark etmediğimi fark ettim.yani bi kızarmış sosis için niyazi oluyorduk. var mı içinizde midesine düşkün olan?

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben de . ama yağ ömrü çok kısaltıyor az yemek lazım.

piknikte yapıyoz,mangalda ama senin gibi arı kovanının olduğu yerleri mekan olarak seçmiyoz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
onlar yabani arıydı.hiç fark etmedik yuvaları dibimizdeymiş.....

Eti acımasızca yerim.Ayı'nın ölümü etten olsun deyip sabah kahvaltısında bile kavurna yuvarlarım.Nası olsa ölcez!:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
eskiden yazın bile işkembe içer, üzerne dondurma yerdim. (mide pert tabi)

Maalesef ben de mideme düşkünüm. Benle birlikte sitedeki birkaç eskişehirli arkadaş da yeme - içme hevesi var.

Ramazan öncesine kadar ; mangal partileri , solo mangallar , köfte , sucuk , vs vs

Şimdi ramazanın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum!

Forumdan Uzaklaştırıldı
midye tava manyağıydım.ama kardeşimin yedek subay sınavı için tuzla piyade okulunun oralarda zaman öldürmek zorunda kaldığımda villalardan denize uzanan lağım borularının üzerine tünemiş yüzbinlerce kocaman midyeyi gorüncü ve o iğrenç kokuyu hissedince yemez oldum.

işkembe çorbasına bitiorum mide tavada süğer kokorec ise number one..

etobur canlıyım.ot yemem etsiz yemek yemem gerekirse çiğ et bile yerim.hele kokoreçe ölüyorum kokoreççiye girdiğimiz andaki koku beni baştan çıkarıyor.ve 2 dk içinde 1 yarım bitmiş oluyor.hele bide yanında turşu suyu(şööle bol acılı)

AMAN SABAHLAR OLMASIN.yazın 40 derece sıcaklıkta bile midemi umursamaz yerdim.acıktım ya gidip bişeyler yiyim bari:cherry:

Ağzım sulandı valla! Bol etli bi çoban kavurma olucak şimdi... ÇEKİLİİİİİİN!!!!...::eek:hmy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar