- Konu Yazar
Yaklaşık 15.000 km cbr 125'ten sonra, yamaha yzf r25'e geçiş yaptım. Başkaların yaptığı gibi benim ss tutkum kızlar baksın gören hayran kalsın gibi değil, çocukluktan gelen bir rüzgara karşı direnme hastalığı diyebilirim. Motorsikleti yaşam tarzı olarak benimsedim ve şimdiye kadar bazen 3-4 arkadaş çoğu zamanda tek başıma sürdüm. Geçen gün bir motorsiklet grubuyla karşılaştım hepsi aynı yeleği giyiyordu grubun ismini vermiycem. Sorun şuki bu tip gruplar genelde cruser-choper grupları kabul ediyorlar ve itiraf etmeliyimki bu abilere özenmiyor değilim. Adamlar resmen beraber yaşıyor, yani nasıl diyim sürüş olayını aşmışlar her mekana beraber giriyorlar hepsi aynı tip kıyafet asker gibi. Sorum şuki neden böyle bir ss grubu yok yada bütün motor tiplerini kabul eden ortak bir grup ? yada varda ben mi bilmiyorum ? Bana bir yardımcı olursanız çok sevinicem. Tamam tek başına sürmek gayet güzel iş, ss zaten özgürlük işidir ama ne biliyim abi düşününce özeniyor insan. Neyse fazla uzatmıycam böyle bilgiğiniz bir grup varmı Türkiye genelinde mesela çünkü benim gördüğüm grupla sohbet etme şansım oldu ve bana bütün Türkiye'de şubelerinin olduğunu söylediler. Böyle bir ss yada ne biliyim başka tür bütün motorları kabul eden grup biliyormusunuz dostlar ? Yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.