- Konu Yazar
selamlar arkadaşlar.başlıkta da belirttiğim gibi yeğenim için bir motosiklet arıyorum.ilk fikrimize göre scooter yada (en azından bence) cup....
fiyat olarak 1500 civarı..eğer çin olmazsa 2000 e kadar çıkabilir...
bu arada yeğenim deyince ufak bişey sanmayın.28 yaşında ve 100 kg
çarşı içindeki ulaşımı ve iyi havalarda okula gidebilmek amaçlı (kendisi öğretmendir) kullanacak...bir ihtimal de olsa belki vitesliye geçiş yaptırabilirim.benim ybr de öğretmeye cesaretim yok.daha 1650 kmde kıyamıyorum motora:queen:
buradaki arkadaşların satmak istedikleri motorlar tabiki daha öncelikli olduğu için burada başlık açtım.yoksa (daha bakmasam da)heryer motor kaynıyor ...
tabi bu arada istanbul yada yakın çevre illerde olması teslimat bakımından kolaylık sağlaması amacıyla öncelikli tercih edilecek...
evet arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorum...
fiyat olarak 1500 civarı..eğer çin olmazsa 2000 e kadar çıkabilir...
bu arada yeğenim deyince ufak bişey sanmayın.28 yaşında ve 100 kg
çarşı içindeki ulaşımı ve iyi havalarda okula gidebilmek amaçlı (kendisi öğretmendir) kullanacak...bir ihtimal de olsa belki vitesliye geçiş yaptırabilirim.benim ybr de öğretmeye cesaretim yok.daha 1650 kmde kıyamıyorum motora:queen:
buradaki arkadaşların satmak istedikleri motorlar tabiki daha öncelikli olduğu için burada başlık açtım.yoksa (daha bakmasam da)heryer motor kaynıyor ...
tabi bu arada istanbul yada yakın çevre illerde olması teslimat bakımından kolaylık sağlaması amacıyla öncelikli tercih edilecek...
evet arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorum...