yeğenim için pocket bike

sa

25194998t6c.jpg

yeğenime özel :)

sizce 2 tekere sonradan çevirilebilirmi bu biraz kullandıkdan sonra yeğenimin 2 teker kullanmasını istiyorum

orj. 3 teker değerli yorumlarınızı beklıroum

yarın kısmetse alıcam ilk sizinle paylaşmak istedim güzel bi süpriz olacak

güzelmiş hayırlı olsun. yeğeninin amcası ya da dayısımısın? bizim böyle dayımız olmadı:salut:

günahı ne kadar bu minik canavarın?

Tebrik ediyorum sizi şahsım adına bir dayı olarak. Ben kız yeğenime bile almayı düşünmüştüm.
Bize kimse böyle hediyeler almadı. :salut:
Ama oğlum olursa 3-4 yaşında binecek allah izin verirse.

pocket bike konusuna gelince dilediğiniz zaman 2 tekere rahatlıkla çevirebilirsiniz.
Piyasada şimdi çin scooterlar 3 tekerlekli geziyor. Sistemini incelediğimde de 2 tekere dönüşümü kolay olacağını rahatlıkla görmüştüm. keşke bi de arkadan resmini çekseydiniz.
Daha iyi olurdu.
Hayırlı uğurlu olsun.
Gülü güle kullansın yeğeniniz.

Son düzenleme:
güzelmiş hayırlı olsun. yeğeninin amcası ya da dayısımısın? bizim böyle dayımız olmadı:salut:

günahı ne kadar bu minik canavarın?

tşkler :))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------

güzelmiş hayırlı olsun ama 2 tekere çevrilmeye bilir....

tşkler inş çevrilir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:24 ----------

Tebrik ediyorum sizi şahsım adına bir dayı olarak. Ben kız yeğenime bile almayı düşünmüştüm.
Bize kimse böyle hediyeler almadı. :salut:
Ama oğlum olursa 3-4 yaşında binecek allah izin verirse.

pocket bike konusuna gelince dilediğiniz zaman 2 tekere rahatlıkla çevirebilirsiniz.
Piyasada şimdi çin scooterlar 3 tekerlekli geziyor. Sistemini incelediğimde de 2 tekere dönüşümü kolay olacağını rahatlıkla görmüştüm. keşke bi de arkadan resmini çekseydiniz.
Daha iyi olurdu.
Hayırlı uğurlu olsun.
Gülü güle kullansın yeğeniniz.

tşkler sizin için arkadanda bi resmini yayınlım :) valla bizim sımdı babalarımız motora izin zor verio geleceğin sofisi yapacam inş :))
2519499867u.jpg

tşkler :))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------

tşkler inş çevrilir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:24 ----------

tşkler sizin için arkadanda bi resmini yayınlım :) valla bizim sımdı babalarımız motora izin zor verio geleceğin sofisi yapacam inş :))
2519499867u.jpg

Biraz karanlık olsa da gördüğüm kadarı ile bizim buradaki scooterlar ile hemen hemen aynı, ustasının yanına yeğeninizei götürürseniz.. :)
Sevimliliğii ile hallettirir, içiniz rahat olsun.

Biraz karanlık olsa da gördüğüm kadarı ile bizim buradaki scooterlar ile hemen hemen aynı, ustasının yanına yeğeninizei götürürseniz.. :)
Sevimliliğii ile hallettirir, içiniz rahat olsun.

valla biraz alıştırma yapsın tam kavramaya basladıgımda 2 tekere artık düşe kalka öğrenecek çaresi yok :)

bende kısmet olursa gt 250r alacam biraz işler kesat bu aralar o yuzden ben askıda kaldım bari yeğen sevinsin :)

valla biraz alıştırma yapsın tam kavramaya basladıgımda 2 tekere artık düşe kalka öğrenecek çaresi yok :)

bende kısmet olursa gt 250r alacam biraz işler kesat bu aralar o yuzden ben askıda kaldım bari yeğen sevinsin :)

Alacağımız motosikletler de aynı :)
Hayırlısı olur inş alırsınız en kısa zamanda.
Çocukları sevindirmek sevaptır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar