Yediğiniz en büyük ceza

Sitede kimse ceza yememiş galiba , o kadarda uslu çocuklar değiliz dökülün haydi 😂
Benim en büyük cezam kırmızı ışık ihlali..
Birkerede arabayla radara girdim en düşük limitten , çok oldu rakkamı hatırlamıyorum da ışık 900 idi 😬

Birde fıkra yazayım ,
Temelle Fadimeyi polis durdurmuş ceza yazacak , Fadime bir başlamış konuşmaya susmak bilmiyor polisin kafa gitmiş..
-Olm Temel sana ceza yazmaktan vazgeçtim..
-Uyy hakli olduğumi anladun mi
-Yok olm Allah seni cezalandırmış birde ben yazmıyayım 😂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Meblağı önemli değil ama 2020 Ocak ayında alkollü araç kullanmaktan ötürü 6 aylığına ehliyeti kaptırmıştım. Benim için en büyük ceza 6 ay ehliyetsiz kalmamdı.

Motosikleti
startwin thunderstar 1200 tdi
Debriyaj telim koptuğu için motoru elimle iterek yaya geçidinden geçerken, bir motosikletli polis beni durdurdu. Durumu kendisine izah etmeme ve kopan parçayı görmesine rağmen, bana 'yasak yerden dönme' cezası yazdı. O günden beri bu ceza, içimde büyük bir sızı olarak kaldı. Yüreğimde hâlâ bir soğuma, bir adalet bekleyişi var. En büyük cezadır benim için.

Otomobille bir defa 172kmh bir defa da 200kmh radarım var. Onun dışında da çok radar var ama hep alt limitlerden. Hatta geçen sene iki ayda üç kere aynı yolu gittim üç kere radar yedim =)
Motosiklet ile bir tane ters yöne giriş yedim geçenlerde, başka cezam yok.

Gecen senelerde 80 lik yerde sollama yaparken 110 ile gittigim icin 150 Euro ceza ödemistim. Onun haricinde hizdan dolayi genelde 15-20 Euroluk cezalar ödedim. Bir de gecen hafta park ettigim yerde otopark ücretini ödemeyi unuttugum icin 40 Euroluk bir ceza makbuzu geldi. Ödesem 10 Euro ödeyecektim. Bir tane de Türkiye'ye tatile gittigim zaman tren istasyonun yanina park etmistim. Hem de rezervasyon yaptirmistim. Ama orada bir etkinlik varmis. Rezervasyon yaptigim halde arabami cekmisler. Toplamda cekici v.s 350 Euyo ya yakin ceza ödedim.

Isin ilginc yani arabanin cekildigi ile ilgili herhangi bir bildiri filan gelmedi. Arada arabanin güvenlik kamerasindan Türkiye'den bakiyordum, bir gün bir baktim araba daha önceki yerinde durmuyor. Konum bulma özelliginden nerede oldugunu buldum ve adamlarla irtibata gectim de arabayi PAzar günü tatil dönüsü alabilmistim.

Geçen sene kaza yapınca ehliyetsizlikten yediğim ceza... Ben ceza yazarlarsa plakaya yazarlar diye düşünmüştüm meğer direkt şahsıma yazmışlar 3 ay sonra faizli şekilde ödedim fena koymuştur.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bir kaç hafta önce kasksızlıktan yedim.

Motoru park ettim, kaskı eldiveni çıkardım. Sonra yeri hoşuma gitmedi. Yolun karşısında bir yere çektim. 10 m gitmemişimdir. %25 indirimli km'de 74500 tl yaktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar