yedek parça

merhaba arkadaşlar..
sizlere göre yeni bir motor sürücüsü sayılırım.
tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
benim sıkıntım motor yedek parça ve işciliğinin çok pahalı olması
artık bu öyle bir hal almışki her satıcıda farklı farklı fiyatlarla karşılaşabiliyorsunuz. herkes kafasına göre fiyat belirlemiş. ve şöyle bir bahanenin arkasına saklanıyorlar. "kardeşim böyle bir motora biniyosan masrafından kaçmıycaksın" yahu allah aşkına yani biz dışarıdan yolunacak kaz gibimi gözüküyoruz ben çok merak ediyorum doğrusu. yada race motora binmek çok fazlamı lüks. arkadaşlar siz benim gibi yeni olan arkadaşlara bir yön verirseniz sevinirim yedek parça için nerelerden alışveriş yapalım motor servis bakımı için nereleri tercih edelim kime gidelim. umarım heryer böyle değildir.

istanbul
kawasaki zx 6r

haklsın abi race motorların yedek parçası çok pahalı.. ama aynı dertten benmde başım ağrıyo.. :pale:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar