Ye kürküm yee...

"kadın psikolojisine basit bir sezgiyle yaklaşmak bu farkı yarattı"
küçücük bi ilüzyon kadınları aldatmaya yetiyor. karmaşık olan bişey yok. onlarda aynı şeyi yapıyorlar zaten :)

bu dünyanın heryerinde herzaman aynı olmuştur zaten
''ye kürküm ye '' olayı her zaman heryerde geçerli görüldüğü üzere

Motosikleti
bmw f650 cs
Demekki para var huzur var
Neylersin devir kürk devri

bu sadece kadınlara özgü değilki hem cinslerimizde bile oluyor altındaki motora bağlı ne zaman avatarında cbr1000rr yazan bi adam gelse o na karsı yazılan yorumlarda (ABİ) kelimesini sık sık görmekteyim ama 150 lik commuter ile gelene kimse abi demiyor onu tam olarak forumda tanımadan bu sokaklarda adres sormaya gelenlerdede böle o sıra altımda ne varsa o na göre bi rütbe alıyorum :D

algıda seçicilik de önyargıda diyebiliriz. Beynimiz tarafından saniyenin çok altında bir sürede verilen karardır bu,

hepimizde olan şey ,

kalabalık bir yerde adres sormak için birkaç kişiyi es geçip (beğenmeyip) sonrasında seçtiğiniz kişiye adres sormaz mısınız,

Super Moderator
Şurada da vardı geçenlerde rastladığım bir şey...İlk mesajdakini tamamen izlemedim ama sanırım aşağı yukarı aynı şeyler. Cinsiyet farkı gözetmiyor yani olay :)

http://vimeo.com/12030156

Son düzenleme:
Super Moderator
İsmindeki "sexy" kelimesinden mi etkilendin hayırdır? :p Kendi gönderdiğimi izledim, ilk mesajdakini tamamen izlememiştim.
Nasıl cinsel unsurlar gördün merak ettim doğrusu :mrgreen:

İsmindeki "sexy" kelimesinden mi etkilendin hayırdır? :p Kendi gönderdiğimi izledim, ilk mesajdakini tamamen izlememiştim.
Nasıl cinsel unsurlar gördün merak ettim doğrusu :mrgreen:

bilmiyorumki ben de izlemedim :p İzlemedim deyince izletmek istedim sana ama elimde patladı :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mevzu kadın erkek meselesi değil, insanların şekilciliğiyle/ yüzeyselliğiyle alakalı
iman kavramını özümsemek gerek; her konuda...
istek ve kararlarımız basit hayvani dürtülerin sonucu mu ortaya çıkıyor, yoksa düşünce süzgecinden mi geçiriyoruz?
yüzeysellikten uzak düşünmeli, yaşamalı
putperestlik bile bu yüzeysellikten çıktı ortaya
daha sonra yazacam uzun uzadıya
şimdilik bunu izleyin:
konumuzla ilgili olan bölümü 1:30 ila 5. dakikalar arası
http://www.youtube.com/watch?v=BrR9bxhqY4w

yazık bayanlar ilk videodaki adama çok acımasızca davrandılar :)
0 ile 10 arası bir puan söyle : -1 çok acımasızca :mrgreen:

Yahu birçoğumuz keyfekeder motosiklete biniyoruz.

Kötü bir şey olmamasına rağmen, zaman zaman bizleri kuryelere benzetip iğreti bakmıyorlar mı?

Durum aynı!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar