yds nin uzun botu ayağımda olmasaydı şimdi acilde olacaktım !!!03.11.2015 /16:10

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok geçmiş olsun köpek ısırığı kanamaz çok çok az olur köpek salyası değen yerde kanama durur ben böyle biliyorum ,

Çok çok geçmiş olsun

aea ya şeker barodiye geçmiş olsun. oldu mu şimdi ? :) barodi de güzel adamdır

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

o sürede rahatsız edebilir sırt çantasına yada topcase'e atmak lazım
Saol kardesim o kalbinin guzelligi.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merhaba videoyu tekrar izledim burda sadece köpeklerin ısırması değil sen panik halinde kaçarken bir yerde çarpabilirdin bu kadar basit değil yani sdadece ısırık yani,

Tum gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tesekkurler.:rendeer:
Gecti gitti zaten.:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------

Merhaba videoyu tekrar izledim burda sadece köpeklerin ısırması değil sen panik halinde kaçarken bir yerde çarpabilirdin bu kadar basit değil yani sdadece ısırık yani,

O yuzden kontrollu bir sekilde kendimi ısırttım .:cherry: yolu biliyordum az ileride kavsak vardi ve trafik lambasida yoktu ve her taraf ögrenci kayniyordu cocuklarin okuldan cikis saatiydi.
Dedigim gibi kontrolu kaybetmedim bilincli isirilanlardanim ben. Herkes gorevini kusursuz yerine getirdi:cherry:

Orası öyle ama mesela ben yeri geliyor 8-10 saat ofiste oluyorum. O süre boyunca ayak haşat olmaz mı :silent:

Ben de işyerine motor ile geliyorum, ofiste ayakkabı ve kumaş pantolon var, buraya gelince değiştiriyorum.
(Geçen ay TEM Gebze cıvarında bir kaza olmuş ve motorcunun ayakları kopmuş kenar demirlere çarpınca diye duydum. Botu olsa kurtarırdı belki...)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------

Saldıran köpeklere karşı öncelikle gazı kesip motoru sessizleştiriyorum, o zaman sakinleşiyorlar, debriyajı de çekiyorum ki mevcut hızım ile olabildiğince uzaklaşayım. Biraz uzaklaşıp önüm de açıksa açıyorum gazı. Erkekliğin 10da 9u... :)

Moderatör
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:   Tartışma yaratacak mesajlar silinmiştir. Silinen hiçbir mesaj tamamen silinmez, sadece görünürlüğü engellenir. İyi forumlar
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Abi geçmiş olsun öncelikle . Kusura bakma ama 'öldürürüm seni haa' kısmına çok güldüm :)

Dur tahmin ediyim olay Bağcılar veya Esenyurtta geçiyor dimi ? :mrgreen: :cherry:

Geçmiş olsun. Hala alçakgönüllü davranıyorsun ama onlar bana göre çocuk değil. Bizde çocuktuk ama böyle şeyler aklımıza bile gelmezdi. Onları yetişirenler insan değilki onlara çocuk diyeyim...

yine barodi yine kız kesme son saniyede kesmiş yine kızı beyler farketmediniz mi...

neyse geçmiş olsun ben klasik yavaşlayıp köpek yaklaşınca gaza abananlardanımda hiç başıma gelmedi çorumdaki köpeklerde problem var hiç tınlamıyolar:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar