yds nin uzun botu ayağımda olmasaydı şimdi acilde olacaktım !!!03.11.2015 /16:10

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
köpekleri çok severim 4 kez köpeklerden tarafından ısırılmama rağmen bu sefer 2 tane piçin yüzünden ısırıldım. ben normalde köpek havlayınca hiç korkmam yine korkmadım zaten. ancak bu piçler sısısısıısıs tt diyince köpeği üzerime doğru saldırttırınca köpekler ayağımdan kaptı. allahtan yds nin çizmesi görevini yerine getirdi. yoksa o diş izleri deriye nufüs edip kanatacaktı ve acilde hergün toplam 5 kez kuduz aşısı olup ekstra kilo almak zorunda kalacaktım.
bu videoda kulağınızın pasını silmesi için bugün altın elbiseli adamla buluştuk etkinlik vardı beşiktaşta.

geçmiş olsun şu sokak köpeklerini itip kakıyolar saldirgan oluyor suçu köpeklerde aramayın o hale insanlar getiriyor botun onemi işte

Çocukların tipten ne halt oldukları belli böyle *bneleri motosikletten inip döveceksin ama sonuçta çocuk
Gece gece dellendim bunlara

geçmiş olsun şu sokak köpeklerini itip kakıyolar saldirgan oluyor suçu köpeklerde aramayın o hale insanlar getiriyor botun onemi işte

köpeklere hiç kızmadımki zaten ben hala köpekleri çok seviyorum hatta ısırdıktan sonra bile motordan inip gidip sevdim keretaları

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------

Çocukların tipten ne halt oldukları belli böyle *bneleri motosikletten inip döveceksin ama sonuçta çocuk
Gece gece dellendim bunlara

çocuk oldukları için zaten adı üstünde onlar çocuk :cherry:
tek suç bende aslında o sokaktan geçmemem gerekiyordu nerden bilebilirdim böyle olacağını:cherry: her işte bir hayır vardır derlerya bu işteki hayır tecrübe şudur: uzun çizme kullanın her daim :cherry:

Hocam uzun bot yazin giyilemez sanirim. Peki kisin giydiginizde yurumenize engel oluyor mu?
Bu arada gecmis olsun.

Hocam uzun bot yazin giyilemez sanirim. Peki kisin giydiginizde yurumenize engel oluyor mu?
Bu arada gecmis olsun.

düğüne bakkala bile yds nin botuyla gidiyorum çok rahat normal ayakkabıdan hiç farkı yok kullanımlık açısından. ayrıca yazında terletmiyor ayağı çok memnunum. teşekkürler tüm geçmiş olsun diyen arkadaşlara.

Çorum İl Temsilcisi
çaktığımın kekosuna bak hele tipini gibeyim bide arkana bindir abey diyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

Hocam allah kolaylık versin valla inip topuğuna sıkmıyorsunuz 2 tane :)

Başlığı görünce kaza yaptığınızı sandım, geçmiş olsun.

Köpekler karşısında malesef ben hiç sakin olamıyorum , koşarak geldiklerinde durmam gerektiğini biliyorum ama o an kalbim saniyede 9bin devir çevirdiğinden sakin kalamıyorum.

Egsozun böğürtüsü tahrik etmiş olabilir ek olarak.

Bu arada gecmis olsun.
Ben yaz-kış uzun bot kullanıyorum. Goretex olduğu için nefes alıyor illaki terletiyor fakat sizin düşündüğünüz kadar değil.

F54

Yds iyidir iyi hiç olmamasından iyidir her ortamda tam koruma sağlar

geçmiş olsun. siz motosikleti durdurarak oyun oynamak istemişsiniz onlarda sizinle oynamış bence olayın kısa özeti bu.

ya işyerindeyim tam izleyemedim, şimdiden gecmiş olsun,
o deil aea ya takıldım cok sekermiş gene :bounce:

Motosikleti
Dominar 250
iyi sabrın varmış yerinde olsam inerdim veletleri güzel bir döverdim

DKN

aea ya şeker barodiye geçmiş olsun. oldu mu şimdi ? :) barodi de güzel adamdır

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

Orası öyle ama mesela ben yeri geliyor 8-10 saat ofiste oluyorum. O süre boyunca ayak haşat olmaz mı :silent:

o sürede rahatsız edebilir sırt çantasına yada topcase'e atmak lazım

aea ya şeker barodiye geçmiş olsun. oldu mu şimdi ? :) barodi de güzel adamdır

unutma-alisverisini-supermarketten-yaparsin-ama-cenazene-mahalle-bakkali-gelir.jpg

Cenaze kelimesine takılmayın, (Allah göstermesin tabi) de fenomen bir kalıptı aklıma geldi :)

Panigaleli Barkın için benek kamuflajlı Barodi'yi üzdünüz kızlar bilin istedim :farao:

Son düzenleme:
o sürede rahatsız edebilir sırt çantasına yada topcase'e atmak lazım

Ya örnek veriyorum R25-RC 250 aldım. Okula gideceğim, işe gideceğim veya arkadaşlarımla gezmeye gideceğim. Motoru bırakıp vapura bineceğim veya yaya olarak dolaşacağım.

Şimdi kaskı, dizliği, botları, eldivenleri, sırtlığı, montu nereye koyacağım? Bu makinelere topcase iğrenç olur. Motorcu adam hiç mi motordan bağımsız olamayacak? Bütün gün botla nasıl dolaşacağım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar