YBR'ye hararaet göstergesi takılması...

free kardeşim YBR kolay kolay şişmez...bence heyecanını modifiyeye saklasan...mesela şöyle bişeye ne dersin...

özer ybrde hararet göstergesini olmamasının bi nedeni var hararet sorunu yok ilgili konuda cevapladım sorunu :)

Motorda hararet sorunu yasanacak olsa zaten koyarlardı. Koymadıklarına gore emin ol yamahada o kadar muhendis calısıyor bi bildikleri vardir ...

mete_han' Alıntı:
free kardeşim YBR kolay kolay şişmez...bence heyecanını modifiyeye saklasan...mesela şöyle bişeye ne dersin...

metahan abi zaten böle bişi yapabilsek süper olur yaa.

ben hararet yapıyo die takmıyorumki değişiklik olsun canım istiyo.anlatabiliyormuyum.değişiklik değişiklik...

güzel abim takılır takılmasınada değişiklik istiyosan sen başka şeyleri değiştir mesela sinyalleri led li yada şefaf yap sonra arka stop lambasını da öyle yap sonra küçük bir masraf ile mp3 çalar 2 tane de haporlor koyarsın cıs tak cıs tak gezersin :)

Motor yağı sıcaklığı motorun hararetini ölçebileceğiniz çok güzel bir değerdir. Kartere takılacak olan bir hararet müşürü ile rahatlıkla motorun çalışma sıcaklığı görülebilir. Yağ yüksek hararetlerde çalışabilir bu size tam bilgi vermese bile 140-150 derece üzerleri bence hararet sorununuz başladı demektir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Makine' Alıntı:
Motor yağı sıcaklığı motorun hararetini ölçebileceğiniz çok güzel bir değerdir. Kartere takılacak olan bir hararet müşürü ile rahatlıkla motorun çalışma sıcaklığı görülebilir. Yağ yüksek hararetlerde çalışabilir bu size tam bilgi vermese bile 140-150 derece üzerleri bence hararet sorununuz başladı demektir.
sana katılıyorum fakat kartere müşür yerleştirilmesi basit bir işlem değil ve ybr için bu kadarı ölü yatırım olur.

buyrun motor bloğuna monte ediliyor.yağın sıcaklığını ölçüyor.
10034301_870_00.JPG

19 euro www.louis.de

valla karışık bi durum uydurursanız bizede haber verin yaf

bur-k@bilişim' Alıntı:
güzel abim takılır takılmasınada değişiklik istiyosan sen başka şeyleri değiştir mesela sinyalleri led li yada şefaf yap sonra arka stop lambasını da öyle yap sonra küçük bir masraf ile mp3 çalar 2 tane de haporlor koyarsın cıs tak cıs tak gezersin :)
ben ona taktım ulen allahallah yaw.hoparlor tak dio yawwwww sabır ver sen banaaaaa.sinyaller ledli zaten stop şeffaf.başka varmı hararet göstergesinden önce aklına gelen...onlarıda yapıyım bitsin aklındakilerde rahat ediyim sona..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar