Ybr250-Cbf250-İkinci el yüksek cc

Arkadaşlar bu sorum kimilerinize saçma gelebilir veya başlığım kilitlenebilir ama ben gene de sormak istiyorum.
Elimdeki 250cc Raptoru satarak yeni bir motor almayı düşünüyorum.Satmamın iki tane sebebi var.
Birincisi şu an sahip olduğum motoru koyduğum,garaj olarak kullandığım yerin kiraya verilmesi.Motorum şu an bana uzak bir akrabamın kapalı garajında duruyor ve her kullanacağımda gidip oradan almak zahmetli oluyor.Eczaneme koymayı düşündüm ancak gidon genişliği ve koruma demirleriyle çantalar olduğu için eczanenin kapısından sığdıramadım.Kapıdan sığacak bir motor almayı düşünüyorum.
İkinci sebepse cruiser tarzını fazla benimseyememiş olmam.Daha kıvrak bir motosiklet istiyorum.
Yeni bir motosiklet için ayırabildiğim 8.000-9.000 YTL civarında bir bütçem var.
Sıfır kilometre YBR250 gene sıfır kilometre CBF250 ve ikinci el 500cc üzeri enduro/touring/naked arasında(race-cruiser ve cross dışındakiler de diyebiliriz) kararsız kaldım.(Hayalim bir fazer veya f650gs)8.000 kilometre motosiklet deneyimim var.Diyeceksiniz ki 250cc motoru satıp gene 250cc motor almanın ne anlamı olacak.Ama ikinci el motosiklet alarak sorun yaşamaktan korkuyorum.Bulunduğum şehir olan Uşak'ta sadece Yamaha ve Çin markaların servisleri var.Yani ikinci el bir Kawasaki veya Suzuki aldığımda çıkabilecek muhtemel problemleri çözebilmem benim için çok zor olacak.Siz olsanız nasıl bir karar verirdiniz...

Son düzenleme:
honda nx400 falcon alabilirsin, 2004 - 2005 modeli 6 - 7,5 arası bulabilirsin.
eğer komşu illerde diğer markaların servisleri varsa, sorun yok diyebiliriz.
ama orada yamaha bayisi varsa, Yamaha xt600 de alabilirsin. Ben şahsen enduro almayı tercih ederdim bu yüzden bu motorları söyledim. İnşallah uygun karara varıp, motorunu alırsın. Kolay gelsin ;)

İçinden geleni al, tabii ki enduro olsun ;) Nx4 - XT 660 fark etmez ;) Yeter ki enduro olsun ;)

bana kalırsa cbf 250 almalısın 250cc olabilir ama raptor dan da farklı bir motor hız ve ivmelenme olarak

Moderatör (forrap)
Xt660 r gayet iyidir,kıvraklık ve güç istiyorsan oldukça tatmin eder seni..2.elde 2005-2006 arası bulabilirsin 9 bin ytl civarı.
Eğer 10 verebilirsen de fazer alırsın 2.el (2004- 2005 civarı).
Yamaha servisi varsa yamaha düşünmen daha mantıklı olur... (Tabi diğer servisler aşırı aşırı uzaksa)
Eğer ikinci el istiyorsan bu cihazları düşünebilirsin.Ama yok ben yine de sıfır alayım diyorsan,Ybr 250 ile peşin para konusunda konuş.Eğer fiyatı biraz daha mantıklı seviyeye çekerlerse ybr 250 de düşünebilirsin..
(Motorun ne olursa olsun,MT anahtarlığı üzerinde olsun :))

yamaha xt660 r sana daha uygun gözüküyor.. hem yakınında bir servisi var hem de büyük cc...

Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.XT660r ve Falcon şekil itibariyle pek hoşuma gitmiyor.(lütfen kimse yanlış anlamasın ve alınmasın sadece kişisel beğeni meselesi)Forrap moderatörümün verdiği fikirler bir hayli faydalı olacak gibi görünüyor.Aklıma en çok yatan iki motor her ne kadar çelişkili gibi görünse de YBR ve Fazer.Anahtarlık elbette hep üzerinde olacak,arabamın kontak anahtarına bile MT anahtarlığı takılı :)

arkadaşım bu fiyata 2.el gayet temiz bir CBF500 alabilirsin...satarkende fazla zarar etmez fazer'ına kavuşursun....:bounce:

Bugün itibariyle bulunduğun şehirdeki Yamaha bayisinde YBR250'yi gördüm ve kesinlikle 9.400 YTL verilecek br motor olmaığı kanısına vardım.YBR125 ile arasında cok fazla bir fark yok ve cılız görünüyor.Şimdi rota CBF500-Hyosung650 veya sıfır kilometre CBF250 arasında dönüp dolaşmaya başladı...

en iyisi fz6 fazer al olmadı tam naked diyeceksen cb 900 f hornet tavsiye ederim 10.000 ytl ye ikisini de rahat bulabilirsin.racing sesi seviyorsan 4 silindir olduğu için egzoz takıp racing sesi alabilirsinde. karar senin.

Bence de çok temiz cbf500 ler var. Yeni bir motor ve çok tutuluyor. 250cc ye o kadar para vermeyin sonradan pişman olursunuz.

Ben 250cc kullanıyorum fakat 2.el aldım. Şahsen biraz daha param olsa yine de sıfırına o kadar para vermezdim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence de çok temiz cbf500 ler var. Yeni bir motor ve çok tutuluyor. 250cc ye o kadar para vermeyin sonradan pişman olursunuz.

Ben 250cc kullanıyorum fakat 2.el aldım. Şahsen biraz daha param olsa yine de sıfırına o kadar para vermezdim.

Cbf 500 e tabi 2. eline o parayı vereceğime gider Fazer alırım.....:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar