YBR125ESD sorusu.

Merhaba beyler.

6000 km de çok hafif hasarlı bi YBR125 buldum. Füme renk 2011 model 6000 km de servis bakımlı garantili.

Arkadaş sol tarafa yatırmış çok hafif sürüklenmiş motor. Far siperliği çatlamış ön sinyal kırılmış vites pegi yamulmuş ve arka grenajda biraz çizik var.

Bu motoru satın almayı düşünüyorum büyük bir hasarı yok çünkü uygun bir fiyattan alacağım.

Sorum şu.

Bildiğiniz üzere YBR125ESD lerde kontağı açtığınızda 3 saniye kadar sarı marş ışığı yanıyor sonra sönüyor.

Bu motorda kontağı çevirince o ışık yanmadı bugün denedim ve motorun sağ tarafından 3 kere tik sesi geldi. yani "tık tık tık" diye bi ses.

bu ne iş, kazayla falan alakası varmıdır acep ?

Bu sorunuybr başlığı altında da sorduğunu umuyorum :) orada cevabını daha efektif alman gerekiyor..

gösterge panelinde, ilgili uyarı ışığının ampülü patlamış olabilir. çünkü akkor ampüller çok fazla yanıp sönmeye gelemezler. e zaten her kontak açıştı 4-5 kere yanıp sönüyor o lamba. bu yüzden çok dayanacağını sanmıyorum. belki ampüldendir?
eski ybr'mde böyle bişey yoktu. yenisinde de daha başıma böyle bişey gelmediği için ne olur ne gider bilemiyorum.

ama yine de servise göstermekte fayda var...

o topikten cevap alamaman normal, zaten başlığı bilgi paylaşım başlığı ama millet gırgır, şamata, geyik, ceylan, impala... ne bulursa onu yapıyor :queen: :mrgreen: o yüzden sadece okuyorum ara ara. artık girip bişey yazma gereği duymuyorum. mesajınızı gördüm eğer durumunuzu bu başlıktaki gibi açıklasaydınız ö.mesaj atardım. şimdiden hayırlı olsun :rendeer:

Son düzenleme:
servise götürsene onur fiyat iyiyse al sonuçta elinde patlamaz peynir ekmek gibi gidiyor cbf ybr :)

HUN

Belkide kaza yapınca o sarı ışığın ampulü patlamıştır zira o ışık yanıp sönerken tıkı tıkı tık diye kendini kontrol ediyor ses dediğin gibiyse normal bütün esd lerde var.

üç kere tıkı tıkı tıkı sesi geliyor yani sağ taraftan doğrumudur HUN hocam ??

servise götürsene onur fiyat iyiyse al sonuçta elinde patlamaz peynir ekmek gibi gidiyor cbf ybr :)

kanka zaten servisten satın alıcam motoru tamir ettirip vericekler bana =))

gösterge panelinde, ilgili uyarı ışığının ampülü patlamış olabilir. çünkü akkor ampüller çok fazla yanıp sönmeye gelemezler. e zaten her kontak açıştı 4-5 kere yanıp sönüyor o lamba. bu yüzden çok dayanacağını sanmıyorum. belki ampüldendir?
eski ybr'mde böyle bişey yoktu. yenisinde de daha başıma böyle bişey gelmediği için ne olur ne gider bilemiyorum.

ama yine de servise göstermekte fayda var...

o topikten cevap alamaman normal, zaten başlığı bilgi paylaşım başlığı ama millet gırgır, şamata, geyik, ceylan, impala... ne bulursa onu yapıyor :queen: :mrgreen: o yüzden sadece okuyorum ara ara. artık girip bişey yazma gereği duymuyorum. mesajınızı gördüm eğer durumunuzu bu başlıktaki gibi açıklasaydınız ö.mesaj atardım. şimdiden hayırlı olsun :rendeer:

ampul patlaması bana da doğal geldi sonuçta çok hassas ampuller o üç kere tıkı tıkı sesi beni tedirgin etti açıkçası..

Merhaba beyler.

6000 km de çok hafif hasarlı bi YBR125 buldum. Füme renk 2011 model 6000 km de servis bakımlı garantili.

Arkadaş sol tarafa yatırmış çok hafif sürüklenmiş motor. Far siperliği çatlamış ön sinyal kırılmış vites pegi yamulmuş ve arka grenajda biraz çizik var.

Bu motoru satın almayı düşünüyorum büyük bir hasarı yok çünkü uygun bir fiyattan alacağım.

Sorum şu.

Bildiğiniz üzere YBR125ESD lerde kontağı açtığınızda 3 saniye kadar sarı marş ışığı yanıyor sonra sönüyor.

Bu motorda kontağı çevirince o ışık yanmadı bugün denedim ve motorun sağ tarafından 3 kere tik sesi geldi. yani "tık tık tık" diye bi ses.

bu ne iş, kazayla falan alakası varmıdır acep ?
o ses normal sensor sesi diyolar asıl o ses gelmezse sıkıntı var.panelde ki ampul patlamış olabilirbence en iyisi bi servise gösteripte alman

Servis bile olsa o ikinci el motosiklet satılsın diye olmayacak şeyler söyleyenebilir.
O Ybr başlığına girmeye korkuyorum ben ya. Aradığımı bulana kadar 2.5 saatim traş olacak diye.

F54

Servis bile olsa o ikinci el motosiklet satılsın diye olmayacak şeyler söyleyenebilir.
O Ybr başlığına girmeye korkuyorum ben ya. Aradığımı bulana kadar 2.5 saatim traş olacak diye.
gel arkadaşın ne arıyorsan söyle biz buluruz sana sıkıntı yapma kendine:)

ÖZGÜRAKMAN ne yapalım arkadaş motorda sıkıntı yok bizde muhabbet ediyoruz şimdi birbirimizi arayıp konferans görüşme yapsak bi dünya kontör gider sağ olsun mt bizi beleşe görüştürüyor:queen:

gel arkadaşın ne arıyorsan söyle biz buluruz sana sıkıntı yapma kendine:)

ÖZGÜRAKMAN ne yapalım arkadaş motorda sıkıntı yok bizde muhabbet ediyoruz şimdi birbirimizi arayıp konferans görüşme yapsak bi dünya kontör gider sağ olsun mt bizi beleşe görüştürüyor:queen:

Fatih abi topikte bilgi kirliliğine sebep oluyosunuz ama :) ybrseverler başlığı falan açıp ordan devam etseydiniz keşke. bi giren hemen kaçıyor, günaydın, naber, iyi gecelerden başka bişey yok :queen:

F54

özgür daha neler var sen bi bilsen bir daha oradan çıkmak istemezsin haberin olsun..:cherry:
bu arada 19 nisan gibi balıkesire gelme durumum var eğer gelirsem sana haber vereceğim birlikte bi çay içeriz sanırım..(eğer yakınsan bandırma ya gelecem tabi gelirsem bi arkadaşın nişanı var çalışmassam geleceğim ybr ye vereceğim kırbaçı)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar