ybr125esd den Pulsar ns200 e geçiş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar , 2. motor olarak ktm duke 200 tarzı bir motor düşünüyordum ancak , ktm parçalarının ve bakım maliyetlerinin yüksekliğinden dolayı vaz geçtim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-acil-satilik-485314886/detay

3500 liraya aldığım 2011 45 bin km de olan motosikletimi , üzerine 3800 lira verip 200ns ile takas ediyorum yarın.
Motosikletin sahibi olan arkadaş özel servis personeli olduğu için motora temiz bakmış , ancak motor 2016 model 30bin km bana7300 liraya gelmiş olacak. Sizce mantıklı bir takas mı?

(extraları ; katlanır plakalık , çanta ve çanta demiri , depo üstü kılıf , ojinal dişlisinin yanında performans dişlisi , salyangoz korna, 2 li çakar lamba)

Son düzenleme:
Benim motor 2015 11 ay çıkışlı ve 10800 km'de. Ön tur camı, arka çanta, gidon yükseltme, tankped üstte ve yanda, alarm, telefon tutucu var ve istediğim rakam 7900. Makul gibi arkadaşın motor. Sadece km biraz fazla 1 yaşında bir motor için, çok gezmiş :)

2016 model bir motor bir yılda 30 bin km yapmışsa %80 kurye motorudur..

He alınır mı eğer iyi bi ustaya gösterirsen sorun yoksa alınır

Forumdan Uzaklaştırıldı
2016 model bir motor bir yılda 30 bin km yapmışsa %80 kurye motorudur..

He alınır mı eğer iyi bi ustaya gösterirsen sorun yoksa alınır

evet hocam arkadaş bi dönem evrak kuryeliği yaptığını söyledi , ancak benim böyle takıntılarım yok. Kurye adam motorundan ekmek kazandığı için bence motora daha iyi bakar zamanında bakımını yaptırır diye düşünüyorum. En azından benim çevremdeki kuryeler o şekil..

biz sizinle konusmustuk sanirim size pulsar getirmistim kecıorene emin abi ile anlasamadinız sanırim , bu arada o pulsar ben kurye motoruyum diye bagıriyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim motor 2015 11 ay çıkışlı ve 10800 km'de. Ön tur camı, arka çanta, gidon yükseltme, tankped üstte ve yanda, alarm, telefon tutucu var ve istediğim rakam 7900. Makul gibi arkadaşın motor. Sadece km biraz fazla 1 yaşında bir motor için, çok gezmiş :)

ben ybr yi 3200 e bırakmayı düşündüğüm için bana 7000 liraya gelmiş gibi oluyor . Km biraz fazla evet ama 190binde 200ns gördüm geçen hafta , o gün bu gündür km değil kullanıcı ve bakım durumu ile ilgileniyorum.Allah gönlünüze göre verir inşaallah hocam tez zamanda alıcı bulursunuz umarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

biz sizinle konusmustuk sanirim size pulsar getirmistim kecıorene emin abi ile anlasamadinız sanırim , bu arada o pulsar ben kurye motoruyum diye bagıriyor.

Evet kardeşim Emin satmaktan vaz geçmişti motoru bu yüzden olmadı o iş .

anladim , ilandaki pulsarin genel hatlari topcase ben pakette calistim diyor hemde kısa sure degil baya uzun süre cunku topcase kilitleri cok acip kapatmaya dayanmiyor ve kilidi bozuluyor o zamanda lastikle baglıyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
anladim , ilandaki pulsarin genel hatlari topcase ben pakette calistim diyor hemde kısa sure degil baya uzun süre cunku topcase kilitleri cok acip kapatmaya dayanmiyor ve kilidi bozuluyor o zamanda lastikle baglıyoruz.
En fazla 1 yıl çalışmıştır , 2016 model motor. Yarın yetkili servisine gösterip , eksiği gediği varsa fiyattan düşerek takas yapıcaz kısmetse .Nasibimizde bu varsa buna bineriz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
eyvallah kardeşim daha iyileri senin olsun. Emin in babası nakit ihtiyacını karşılayacağını , motoru satmamasını söylemiş. Fiyatta filanda anlaşmıştık ama nasip değilmiş.

30 km çok değil normal kullandıysa. sahibinin tipinden de anlarsınız az çok zorladı mı yada düzgün devirlerde kullandı mı diye. çankaya da motomekanik yetkili servisi diye biliyorum.. onlara göstermenizde fayda var eğer tereddütünüz varsa..

Forumdan Uzaklaştırıldı
30 km çok değil normal kullandıysa. sahibinin tipinden de anlarsınız az çok zorladı mı yada düzgün devirlerde kullandı mı diye. çankaya da motomekanik yetkili servisi diye biliyorum.. onlara göstermenizde fayda var eğer tereddütünüz varsa..

Her zaman aldığım aracı ustaya gösteririm hocam , örneğin 2 sene önce aldığım Astrayı yetkili servise gösterdik , debriyaj seti ve triger değişecek dendi ben bunlar üzerinden pazarlığı yeniledim. Trigeri değiştim debriyaj setini değişmedim ama pazarlıkta bunun üzerinden fiyat kırdım 30 bin km dir sıkıntısız kullanıyorum. Pazarlık ettiğim arkadaş gayet düzgün birine benziyordu , motora bakıpta göremeyeceğim problemlerdende bahsetti. Hayırlısı olsun inşaallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar