tek diyebileceğim şehir efsanesidir o :mrgreen:
teknik özellik bakımından cbr125 daha üstündür.Fiyat-performans açısından ybr 125 daha iyidir.
Evet hersey ap-acık ortada bencede hic gerek yok yani ybr mi cbr mi die1kere insan bi dusunur neden bu kadar pahaLi bir motor 125Lik olmasina ragmen diye..
iyi demissin bak teknik ozellikleri acisindan tamam 6vites, su sogutmalı falan filan.. performans acısından nasıl ybr üstün oluyor ben onu anlayamadım şimdi biraz anlatırmısın ne gibi bir performansmıs bu ybr'deki ?
MadBikerMert arkadaşım onu geçsede , daha hızlı gitsede ne olursa olsun aman diyim yollarda falan kapışmayın altındaki motorun lastikleri selesi ve ağırlığı 120 den yukarısını çok fazla kaldıracak bi motor değil , sakin sakin kullanmak varken ne gerek var böyle .......yarıştırmaya :silent:
fiyat -performans açısından dedim.ybr 3500 YTL,cbr 5.500 ytl civarında.Arada 2.000 ytl lik fark var.ybr de cbr de sağlam motorlar.cbr öne çıkartan birkaç özellik var.ybr onun bir gerisinden geliyor.fiyat-performansı böyle açıklayabilirim.
her zaman özelliği çok olan makinaların f/p daha iyi olacak diye birşeyi yoktur.fiyatına ve teknik özelliklerine bakılarak karar verilebilir.