YBR125 Ön Amortisör yardım

Selam arkadaşlar benim bir sorum olacak
motoru ilk aldığımda amortisörler çalışmıyordu ustaya götürdüm yağı fazla koymuş ondan çalışmıyor dedi
kendisi yağ değiştirdi bu sefer çalıştı ama tam değil motorun üstüne oturuyorum yarısı içeri giriyor öyle çalışıyor
2 kişi motora binince içeri saplı halde kalıyor sebebi nedir ve boruları değişmeme gerek varmı gerek varsa yan sanayi alsam
zararı olurmu şimdiden cvplayan herkese tşkler

bencede ya yayı kırık, yada yağı fazla boşaltmışlar.

evet çukurlara girince ses çıkarıyor ve ustamda 1 tanesinin yayının kırık olduğunu söylemişti zaten yayı alırsak sorunlarım düzelirmi ve hava ile ilgili bir durum varmı onuda öğrenebilirmiyim

yağ,keçe ve yayları değiştirdinmi hiç bi problemi kalmaz.

teşekkürler cvplar için adem bey dediklerinizi yapacam usta tornacıyada götürcek batılı kalmaması için olacak inş. yarın akşam teslim alacam sonuçları yazacam buraya

yayları değiştirdikten sonra ortalama 150 ml yağ koy tamadır sorun yok............

tamam bekliyorum. Ramazanım tamirci yapacakmış galiba. Benim 96 titan 6 ayda bir keçe patlatıyodu. Habire aynı ustaya yaptırıyodum. Sonra usta değiştirdim. Öyle bi yaptıki 2 yıldır gram yağ çıkarmadı keçeler. Zandedersem honda orjinal keçe takmış. Yağınıda iyi ayarlamış. Güzel oldu şimdi. Ustanı iyi seç. Benden söylemesi. Çakar oraya bi çin malı adi keçe orjinal taktım diye bol bol paranı kırpar. Sonra 6 ay bile geçmeden patlar. Sevgiler.

arkadaşlar serviscimi aradım balatayı taktı sorun yok dedi ben motoru almaya gitmedim yarın alacam yarın denicem bakalım nasıl bir performans verecek sonuçları yazacam

amortisör henüz yapım aşamasında onuda tornaya vermiş batmaması için keçeleri değişecek yayı değişecek bakalım yarın akşama nasıl oalcak

F54

amortisör henüz yapım aşamasında onuda tornaya vermiş batmaması için keçeleri değişecek yayı değişecek bakalım yarın akşama nasıl oalcak
mahir amortisör yağı keçesi işçilik ne kadar masraf tuttu
orj leri değiştirdin mi birde

evet arkadaşlar motorumu aldım göümülü kalması borunun yamuk olmasından kaynaklanıyormuş boruyu değiştik yayı değiştik keçeleri değiştik boru oalrak sadece 1 tanesini dğeiştik 100 lira masraf oldu artı işçilik 160 lira filan tuttu şuan sağlam memnunum

F54

evet arkadaşlar motorumu aldım göümülü kalması borunun yamuk olmasından kaynaklanıyormuş boruyu değiştik yayı değiştik keçeleri değiştik boru oalrak sadece 1 tanesini dğeiştik 100 lira masraf oldu artı işçilik 160 lira filan tuttu şuan sağlam memnunum
geçen benim ustadan bi fiyat aldım da bakayım kaça yapacak diye bi motor götürmüştüm ama motorun sahibine pahalı geldi yapılacakları yazıyorum
amortisör yağı keçesi değişecek (amortisör değişmedi sadece yağı keçesi)
motor yağı hava filtresi buji değişecek
artı elektrik arızası vardı o da yapılacak
hepsi toplam 200 tl dedi
demek ki sadece benim usta amortisör işine 140 civarı dedi
başka bi ustama sordum ne kadar diye ben o amortisör yağını değiştiremem dedi yaparım desem yalan olur sıfır alıp takalım demişti
fiyat olarak ta ortalama 150 tutar demişti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar