ybr125 hareket etmiyor.

Arkadaşlarhepinize selamalr öncelikle.
Motorumla patinaj denemiştim. patinajdan sonra motorum debriyajı çekip vitese atmama rağmen hareket etmemeye başladı.
yani olay şu: marşa basılınca çalışıyor, debriyajı cekiyorum vitese atıyorum vitese geçiyor ama sanki boşta çalışıyormuş gibi gaz vermeme rağmen motor gitmiyor. stop da etmiiyor viteste debriyajdan elimi çekmeme rağmen. Sorun nedir ve çözüm yolu nedir?
yardımcı olursanız sevinirim.

Hayırlı olsun debriyajı yemişsin:)yeni bir takım deriyaj değiştirecen artık:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
koptum ya.. debriyajı bitirmişsin arkadaşım..

geçmiş olsun arkadaşım..Bende cbr ın debriajı yakmştm ilk lastik yakmayı denediğimde olur böyle şeyler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence balatalar gitmemis...sadece yerinde degiller...butun balataları tutun tek bir vida var...o cıkınca 5 yada 6 balata artım ybr de kac adetse hepsi yerinden cıkar öle boş boş dönerler..aynı olay basima gelmişti...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 PM ----------

ybr debriyajı hassas mı...bi arkadasimin 198000 km de ybr si var suan 2. balataları kullanıyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 PM ----------

hatta dönmezler öylece dururlar...

Motosikleti
BWS 100
hocam ya debriyajı yemişsin yada seyhan 150 lilerde sık görülen bi durum: arka tokuzu kırmışsın...

zincire bak zincir dönüyorsa takozu(arka dişli) kırmışsındır..
dönmüyorsa balatayı yemişsindir....

korkulacak bişey yok sıyırmışş balata....orjinal kullan bisiklet tamircisine götür takıversin orjinali 35-40 lira en fazla cok basit bir iki detay var dikkat dilmesi gereken:mrgreen::mrgreen: böyle anlatiyozda kendi balatamı bi abim degiştirmişti:)::):) 33 bindeyken:)

Sorun yaylarında olabilir debriyaja bastığında sertlik veya yumuşama varmı?

geçmiş olsun. aynısı benimde başıma gelmişti :mrgreen: tamirciye gidersen orjinal balataya 40-50tl fiyat verir, 25tl de işçilik alır olur biter. yalnız balata arasında ki plakalarda yıprandıysa 10-15tl de onlar tutar en fazla bu. aslında sen bile takabilirsin ama sedat hocamın dediği gibi balata üzerinden bazı ayarların yapılması gerekiyo. o yüzden git götür tamirciye olsun bitsin. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar