ybr yi satıp hyosung almak

Selamın aleyküm beyler 2014ün haziranında aldığım 0 ybr mi 2-3 ay içinde satıp 2012 hyosung gt 250 almayı düşünüyorum 250 cc ye geçiş zamanımın geldiğini hissediyorum ama hyosungda pek güvenmediğim bir motor kararsızım 8-9 milyar bütçem var

Aslında bütçeyi biraz daha zorlayıp kawasaki ninja 250sl modelini alabilirsin.

Son düzenleme:
Hyosung'un güvenmeyecek bir şeyi yok ama ola ki bir yedek parçaya ihtiyacın olduğunda hyo,cbr, ninja fiyatlar artık ybr gibi olmayacak buna da hazırlıklı ol :)

Kalbinden geçen ne ise bütçenden 2 bin tl bir köşeye ayırarak onu al arkadaşım. Yani 7bin TL ye kadar bakman , geri kalan 2 bin tl ile korumalarını alıp, motorunun bakımlarını yaptırman daha mantıklı. Çünkü 2.el araç alıyorsun illa ki masraf yapacaksın.

Hyosung konusunda; Kendisiyle bir çocuk gibi ilgileniyorum, bakımlarını periyodik olarak kaliteli ürünlerle kendim yapıyorum, Üstüne toz konsa dahi siliyorum, 25.800 KM'deyim şuana kadar Allaha şükür 1 liralık arıza masrafı çıkarmadı.

DipNot: 2008 ve öncesi Gt250r alınırken , gerçekten hyosungdan anlayan birini götürün.Geçen orjinal 7000km de bir gt250r ilanı gördüm elciklerine kadar değiştirilmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar