ybr yardımmm!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar benim bir mavi ybr 125'im var ve modifiye etmek istiyorum.öncelikle egsozdan başlamak istiyorum.tavsiye edeceğiniz bir egsoz modeli varsa söylerseniz sevinirim.bi de motosiklette ne gibi bi değişlik yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim...

öyle olsun insan bi yorum yazar.bi şey sorduğunuzda görürüz::angry2::

arkadaşlar benim bir mavi ybr 125'im var ve modifiye etmek istiyorum.öncelikle egsozdan başlamak istiyorum.tavsiye edeceğiniz bir egsoz modeli varsa söylerseniz sevinirim.bi de motosiklette ne gibi bi değişlik yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim...

bence ybr nin orjinalliğini hiç bozma, o motorun egzosu diğer tarafları herşeyi ile uyumlu zaten ses istiyorsan ki zaten isteğin sesi alamazsın ben bu tür motorların orjin kalmasından yanayım.zaten güzel bir motor bırak öyle kalsın.sadece lastikleri daha dolgun oda aynı ölçüler olmak kaydıyla bir değiklik hoş olur.metzeller veya prelli ne bileyim .:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ybr adı ile arattırsaydın her ybr başlığında bahsi geçiyor....Birde sitem ediyorsun....Asıl biz sana etmemiz gerekirken...

eski bir ybr kullanıcısıyım
bence ybr ye hiç bişii yapma,çok çirkin oluyo çok gördüm
daha güçlü bi makine al motora bindiğini hisset
mz 251-301 olabilir...

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Yamaha YBR konulu geniş bir konu forumumuzda mevcuttur. Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar