Ybr vites geçişi ve km göstergesi

Tekrar selamlar millet, bugün arkadaşın cbf kullandım vites geçişleri kuş gibi ve boşa atmakta hiçbir sıkıntı yok bi benim makineye oturdum dedim ulan bu nasıl vites geçişi bildiğiniz ayağıma işkence yapıyorum hele hele 1 den 2 ye geçerken çok sert ama 2 den sonra yumuşak oluyor geçişler ve boşa atmak çok zor, orta sehpaya alınca sıkıntı yok direk atalabiliyorum boşa. Motorun tekerleri yerdeyken neden boşa bu kadar zor geçiyor acaba ? Birde km göstergesinde sallıyorum 3000 yazıyor bu 3bin kilometremidir yoksa 300km mi bugün kafamı çok karıştırdı. Hepinize şimdiden çok teşekkürler :)

3000 yaziyorsa 300 km dir sondaki beyazla yazilan metredir bu arada debriyaj ayarindan sert gecebilir

tamam kardeşim çok sağol, peki debriyaj ayarını kendim yapabilir miyim bilgin var mı ?

debriyajda biraz boşluk vardır iyi ayıymıyor olabilir bendede aynı sorun vardi .birde havalar sıcak.ayrıca motor rodajdaysa normaldir zamanla alısıyor

Büyük ihtimalle sıcaktan filandı dün, bugün vites geçişleri nedense gayet yumuşak geldi ama hala boşta sıkıntı var :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar