ybr ve cbf150 kullanıcıları bir dakika bakarmısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ben 2 senedir 125cclik 5 vitesli bir çinli kullandım. 2 Senedir yeteri kadar titredim.:) Sırf titreşim olduğu için değiştireceğim motoru. Biraz da ömrü doldu zate..

1 ay sonra motor alacağım. Büyük bişi düşünmüyorum. ya ybr ya cbf 150... İkisi arasında kararsızım. Bu motorları kullanan arkadaşlar çok sitede.. 2 motorun artı-eksi yönlerini yazarsanız ben sağlıklı seçim yapmış olurum. 1.80 boyunda 72 kiloda biriyim. Hangi motoru tavsiye edersiniz. Hangi motorun ne gibi sorunları oluyor paylaşırsanız sevinirim...

Ben CBF150 düşünüyorum fakat akü problemi yaratıyormuş araştımalarıma göre. Zaman zaman çalıştırırken zorlanılıyormuş. Ayaktan marşı olmadığı için. Sizde de bu problem var mı? Yani CBF'de bulduğum tek olumsuz görüş bu. YBR'de bana cılız geliyor. Rüzgar falan tutar yolda sanırım. Honda daha oturaklı gibi..

Ayrıca YBR125in fiyatı şu an 3.540 civari. Acaba CBF'NİN ne kadar sıfırı? bir bilginiz varsa paylaşırmısınız... ? Şimdiden hepinize teşekkürler...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CBF150'de akü sorunu olduğunu kim söyledi.Ben koca kışı geçirdim.Kar yağdı motoru kullanamadım.Akü boşalır mı acaba diye korkarken hiçbir sorun olmadı.Her zaman tek marşla çalıştırdım.Daha ikinciye marşa basmadım.Bu kadar ince düşünmemek lazım.Zaten akü boşalsa bile sıfırı kaç para ki?Sen gözünü kapat git cbf150'ni al.Rahat rahat bin.İçin rahat olsun.Hiç bir zaman yolda bırakmaz.Ybr yanına bile yaklaşamaz.

gönlünde olanı, yani cbf i al. farzedelim ki ybr cbf den cok daha iyi motor olsa bile (iddiam bu yonde degil ama tersini de soyleyemem) yine de gonlundeki motor en iyi motordur. sonra içinde sinmez ve üzülürsün.

dün cbf 150 ile 450 km yol yaptım. 7000 km deyim. arada olsun olsun 200-250 tl fark vardır. 3700-3750 tl ye anahtar teslim cbf 150 yi veren bayiler var. Bu farkı ödememek adına tercihine yön vermemelisin. Cbf te akü sorunu duymadım. Öyle bi sorunda zaten yok. Zor çalışması gibi bişey de yok. İki modelde seni pişman etmez, ama misalen uzun yolculuklar planlarsan cbf 150 böyle planlarla daha da çok bağdaşıyor.

Ben şu an bursadayım ve motorumu okuduğum yere Aydın'a götürmek istiyorum alıp da... O yüzden uzun yol için hangisi iyiyse onu alacağım.

Bugün bursa honda bayiini aradım. CBF'nin fiyatını sordum 3.940 dedi. Bende ÖTV indirimi olmadımı dedim. Oldu ama 20 gün sonra fiyatı yükselttik dedi. Yamaha bayiini aradım. 3.500dedi ve taksitli 12 ay.. Ben öğrenci adamım. bu 400 lira benim için değerli. Yamaha kafama yatmaya başladı gibi ama yinede bilmiyorum. o 400lirayla motoun işlemlerini yaparım diye düşünüyorum. Plaka Vs... Ne dersiniz arkadaşlar...?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi de cbf'nin fiyatına plaka işlemleri de dahil olması lazım.O zaman aradaki fark 200 TL'ye düşer.Sen al cbf150'yi rahatına bak.Boşver ybr'yi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar