YBR Siperlik Camı İş Görür mü?

Orijinal YBR'ye çok benzeyen Arora marka motosikletim var. Malum Eskişehir de yaşadığım için kışları bayağı soğuk oluyor. Okula gidip gelirken rüzgarı kesmesi açısından internette YBR için satılan tur camları dikkatimi çekti. Şimdi sorularıma gelirsek;
1) Sizce bu tur camları benim motosikletime de uyar mı? Hani motosikletim orijinal YBR'ye benziyor ama yine de milimetrik farklar var mıdır?
2) Füme renkli olanlarını pek bulamadım, bulduklarımda da yorumları kötü okudum. Siyah olanlarını da satıcıya sorduğumda karşı tarafı göstermez dedi. Sizce önümü görmede sorun olur mu?
3) Ve en önemlisi bu tur camları göğüse gelen rüzgarı keser mi? Faydası olur mu?

Motosikletimin de fotusunu atayım. Kafa kısmında fark var mı yok mu bir de siz bakın, bana yok gibi geliyor.
9Nnngo.jpg

Son düzenleme:
Bu tür motorlarda siperliklerin arkasına saklanıp yolda süremezsin zaten. Siyah olsun senin için birşey farketmez. Göğse rüzgar yemezsin ama kafana yeme olasılığın daha fazla. Normalinden daha çok rüzgar çarpacak kaska. Düşük hızlarda gittiğin içinde pek birşey farketmez. Yağmur falan yağdığında da göğsün kuru kalır.

Bu tür motorlarda siperliklerin arkasına saklanıp yolda süremezsin zaten. Siyah olsun senin için birşey farketmez. Göğse rüzgar yemezsin ama kafana yeme olasılığın daha fazla. Normalinden daha çok rüzgar çarpacak kaska. Düşük hızlarda gittiğin içinde pek birşey farketmez. Yağmur falan yağdığında da göğsün kuru kalır.
Peki uyum sorunu olur mu sizce? Uyar mıdır yani internettekiler benim motora?

Birebir aynı üretiyorlar zaten vidasına kadar. Nasıl sorun çıksın? N11 gibi sitelerden alırsanda 7gün içinde koşulsuz iade hakkı var. Al takmak için bak, delikler denk gelmezse tekrar bozmadan geri kargola. Paran hesabına geçer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar