sevgili arkadaşlar,
ben bu video'yu bizimle paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum, umarım gerekli teçhizat ve önlemlerle bu yolda sonuna kadar devam edip iyi yerlere gelebilir...
ben burada yazılanlar arasında en çok luxor arkadaşıma katılıyorum, gayet mantıklı bir şekilde olayın açıklamasını yapmış, pckopatghostrider arkadaşımda eminim teçhizatların öneminin farkında, hepimizin hoşuna giden görüntüler bunlar, o da bunu dile getirmiş sadece...
kardeşim muritu,
önlemler konusunda, güvenlik ekipmanları konusunda, eğitim konusunda da sana da tamamen katılıyorum ama belli noktalarda sanki biraz abartmış gibisin, bunlaraın olması gerektiğini söyleyerek değil tabi, hani memleket meselelerine dönmüş gibi olaylar sanki, ama yanlış anlama senin haklılığını bende savunuyorum, sanırım biraz fazla gerildik, ben derimki eleştiriler konusunda biraz daha yapıcı olalım, kont arkadaşımızın şevkini kırmadan bu yolda ilerlemesine maddeten olmasa da manevi olarak destek olalım, tabi mt ailesi olarak yapması gerekenleri hatırlatmakk hakkımız ama şevkini kırmayalım lütfen, saygılar sevgiler herkese...