YBR performans parçaları ve maliyeti.

ybrrr0qa.jpg

Adanadayken böyle ybr ler görmüştüm ama hiçbirinin sahibiyle tanışıp muhabbet edememiştim. ybr sini böyle modifiye etmiş arkadaşlar bana motorlarının yeni performansları, yakıt tüketimi, yaklaşık masrafı hakkında bilgi verirse sevinirim..
yamahaybr12504bikepics3292187j.jpg

Resimleri bikepics.com dan indirdim, gönderilen yer adana-Türkiye

çok sadeve güzel olmuş :cat: jantı nikelaj yapan yerlere sor ama egsozu iyi oturtmuş onu gez bak aksesuarcılarda direksiyonda değişmiş onu bulabilirsin

Motorun sahibiyle msn de sohbet ettik. Bunu satıp sıfır bi cbr 600 f almış şimdi, egzozu 160 milyona takıyorlarmış, hem sesi daha süper oluyormuş hem motor açılıyormuş, motorla adanaya gidersem anca yaptırabilirim... kuşadasında zor..

Motosikleti
Su Motoru
Antalyada bir motor servisine sordum 100 YTL para verirsem ve motorum 2500 km. yi devirmiş ise 140 yaptırırız demişti. Ama eksoz konusunda tam bir bilgim yok jantları ise o şekilde nikelaj attırmak hiç dert değil ...

Adanada egzoz yapan yeri buldum. kardeşime aldırıp burda monte ettiricem..

MeTaL' Alıntı:
Antalyada bir motor servisine sordum 100 YTL para verirsem ve motorum 2500 km. yi devirmiş ise 140 yaptırırız demişti. Ama eksoz konusunda tam bir bilgim yok jantları ise o şekilde nikelaj attırmak hiç dert değil ...
nikelaj değil semih polısaj oluyor yani bir nevi fırça yapılıyor vede nikelajdan hiç bir farkı olmuyor aliminyum parçaların tümüne yapılır aynen nikelej gibi parlar yalnız üzerinde su pırakılmayacak yoksa leke olur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar