ybr ön far hk.

dün akşam motosikletimle gezerken kısa farlarla giderken far birden sönüp yanmaya, motosikletin devir yükselince far sönmeye başladı farı söküp baktım ampulün içinde kısa devre var yani kısalar çalışmıyor bu akşam ampul alıp değiştireceğim ybr lere kaçlık ampul takmak gerekiyor bide şu beyaz gösteren ampuller var bi arkadaşta gördüm kısalar iyide uzunları yaktığımızada far yine kısa gösteriyor bilgisi olan arkadaşlar varsa

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Söktüün ampulün üstünde kaç lık olduğu yazar, o değerden çok daha fazlasını takma.

arkadaşım ybr'en den memnunmusun nasıl yakıtı kaç para, parça fiyatları ne , amğülün üzerinde yazan değere göre al bence fazlası akünün tam sarj olmasını engeller.

1 ayda 1700 km desem pek bişey anlatmama gerek kalmaz yakıt olayı şehir içi 0,07 ykr (75,000 tl) yakıyor. parça fiyatları biraz pahalı dicem ama mondiale sinyal lambasının camını alalım deik 15 ytl dediler o zaman yamaha nın parçalarıda uygun bizim buradaki serviste çok iyi

aynı sorun bendede mevcuttu.. yüksek devirde kesiklik vb şeyler yapıyodu.. kendim söktüm deiştirdim.. uygun ampul kitapçıkta yazıyo ama genelde motosikletlerde 35/35 12v ampul olması gerekiyo.. bu arada beyaz yanan kaliteli ampullerden oto aksesuarcılardan falan bulmak zor(35/35 12v).. bende gidip motor yedek parçası satan bir arkadaştan motor için beyaz yanan ampullerden aldım.. fakat onlardada sorun çıktı.. kısalarda uzunlar uzunlarda kısalar yanıyo.. ve farlar çok yükseği aydınlatıyor.. servise götürünce bunlara baktırmayı düşünüyorum..

evet bende de şuan aynı sorun mevcut aldığım ampul 25/25 12v
ama değiştireceğim hoşuma gitmedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar