ybr nin temizliği

arkadaşlar yeni ybr aldım neyse motor baya çamur oldu. aldım bezi ve bi şişe suyu temizlemeye çalıştım baya zor oldu ve uzun sürdü. çamurları filan temizlemek için bahçe hortumuyla yıkasam olur mu? motorun aksamlarına zarar gelir mi? ekzosdan başka nerelerini poşetle kapatmalı/sarmalıyım.?
bu konuda cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

bir yeri tıkamana gerek yok kafana göre yıka ben daha yeni yıkadım akrabanın ybryi hortumu al yıka bezle sil güzel oluyor aynen kendini kasmadan yıka 1şey daha söyleyim yıkadıktan sonra hemen çalıştırırsan hemen çalışmaz bide arka fren sert olur sen en iiisi yıkadıktan sonra tamamen kurumasını bekle :D xD

hiç bi yerini kapatmana gerek yok dostum yagmurda motora binince eksozumu kapatacaksin:queen::queen:al hortumu tutabildiign yer yere tut gitsin:wiinkk:

sen beni yıkarken görsen demekki kalp krizi geçirirsin:mrgreen:

sıcak suyla bi yıkıyorum motor duman altı oluyor:cherry:

korkmana gerek yok bu güne kadar yıkadıktan sonra hemen çalıştırırım ve hiç sorun yaşamadım:cat:

seni anlıyabiliyorum motor taze olduğu için yanlış bişey yapmak istemiyosun
hiç dert etme gözünün gördüğü heryeri yıka bişey olmaz :wiinkk:

dostum yada benim taktik...hiç yıkama ...çamur içinde bin...
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

dün seninkide yıkanmıştı benim motor 2 aydir yıkanmiyo yagmurdan yagmura he yalan olmasin pazar günki Düzce gezisinde Lokman sevabina hotumu çekti bi su tuttu:queen::queen::queen:

dün seninkide yıkanmıştı benim motor 2 aydir yıkanmiyo yagmurdan yagmura he yalan olmasin pazar günki Düzce gezisinde Lokman sevabina hotumu çekti bi su tuttu:queen::queen::queen:

kanka bu aralar içimden yıkamak geliyor..... insallah alışkanlık yapar...

:queen::queen::queen::queen:

Egzosta, km saatine ve elektrik aksamına doğrudan suyu tutmamaya gayret göstermen yeterli olacaktır.Onun dışında ver kutsalı.:cat: Motosikletin hayırlı olsun.Kazasız sorunsuz sürüşler.

Ver kutsalı gitsin :)
Arka teker - motor - ön teker için fırça ile birlikte tiner yada benzin kullanabilirsin zor lekeleir kolay çıkartır...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elektirik aksamına dikkat et gerisi önemli değil :cat:

bısey olmaz yıka kafana gore .camurlarıda bır sıse suyla cıkarmaya calısma boyada kucuk we daıreler seklınde cızıkler olur sonra

çok teşşekürler arkadaşar sağolun. zaten üst kısmı ıslak bi bezle silsem yetiyo.
ama altlardaki çamurları çıkarmak için şişeyi doldurup doldurup döktüm. yavaşça ama su doldururken yoruldum.
neyse çok yardımınız oldu. Allah hepimize kazasız belasız binmek nasip eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar