abim öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim ancak radikal karar vererek bugün düşüncemi değiştirdim ama öncesinde yahya ustanın yanına gittim mekan güzel ilgili biri ama hem çok uzak hem de çekiciye 650tl isteniyor üstelik parçaların durumunu görmeden gerçekçi olmasa da 10-15bin dedi. üstüne bu hafta da bakamayacağını söyleyince bir karar verdim bir de bayrampaşanın oraya bakayım dedim yamahadan alıp elimle sürerim. ilk girdiğim dükkanla konuştum 5-10a yaparım dedi.
hata mı ederim etmez miyim bilmiyorum iflah olmaz bu yürek belki ama az çok güvenilir geldi çekiciden de yırttık bıraktım.
kısaca durum budur. 1 haftaya yaparım dedi en kötü 2 hafta. çok da zaman kaybedesim ve çok da harcayasım yok. sıkıntı çıkmazsa zaten amacım motoru değişmek. tabi satacağım kişiyi zor da bırakmak da değil. güvenilir şekilde en uyguna kapatma derdindeyim
herkese düşüncesi için tekrar teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
işinden anlıyor gibi geldi bıraktığım kişi. 1 aydır motorsuzum zaten bakalım. kararı tek başıma da vermedim motoru pederin arabasına atarım diye pederle gittik beraber böyle bir karar verdik bakalım umarım doğru karardır verdiğimiz kişi. 5-8bine kaparsak yine çok iyi. 15 bin bile çok fazla.
Yahya abim motoru görmeden fiyat vermiş sana söylenene göre..
Gerçekte motoru parçaları görseydi belki çok daha aşağısına çıkabilirdi.
Farazi bir fiyat almak hatadır zaten.
Ama 650 liradan kaçarken daha beter duruma düşmeni istemem açikçası..
Bazıları dükkana verir parayı. Ama işi yapan dükkan değil ustadır bunu bilmezler.
Süslü püslü yüksek kiralı yerler tutup bu masrafı vatandaşa itelemek yerine emeğinin karşılığını alır.
Hayırlısı olsun,ama yine söylüyorum makineyi görmede alınan verilen her fiyat yanıltıcı olur.ihtimal bu ya sadeece krank krank değişerek kurtaracak olsa bunu sana söyler tamamen atmasyon olarak misal 3000 liraya teslim ederdi sana motoru. Kandırıp şunu bunu değiştim deyip hurdadan parçaları koymazdı önüne..
Neyse inşallah sorun yaşamazsın da rahat edersin.