YBR mi? CBF mi? TVS mi?

topic hortlamış sanki:D birazdan ben hortlatıym:p yukarıda bi arkadaş yazmış nickine bakmadım "motor seçiminde 2. kişiyi araya sokmam" gerçekten doğru bi cümle kötü yanlarını araştırmak yeterli galiba. bide şöle bi durum var bana sorsalar cbf derim niye çünkü zamanında kafama soktular cbf kral diye git gide aşık olmaya basladım ybr ye geçenlerde bi oturdum vitesi attıramadım çünkü boy uzun bmx bisiklete binmiş gibi katlandım resmen. ybr de tabiri caizse eşek gibi motormuş yha:queen: geçenlerde köydeydm bi arkinn ybrsi var 20000de 4 kişi bindik(hayatta binmezdim mecbur kaldığım için bindim) baya baya giti motor:D yığılır kalır 50cc gibi kalkar die tahmin ediodum:D

seçeneklerine cbr yide ekle:D:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kalıte servis ekonomı görünüm böyle degerlendırmek gerekır

bitmez bu muhabbet herkes aklındaki motoru savunucaktır tabiki hepside kendini kanıtlamış motorlar piyasada şunuda çok rahat söyleyebilirimki bu motorlardan hangisini alırsanız alın memnun kalacaksınız :cat:

Yanlız birşey söyleyeyimmi 2 gün önce Tvs apache gördüm titreşimini bilmem ama bir sesi vardı duymak lazım birde görüntüsü çok kalıplı büyük motor gibi duruyor.

tabiki tvs bı gunde 1400 km yol yaptım rızeye gıttım motorda yağdan başka bişey degişmedı resım koymayı bılmıyorum resımde eklıycem

ybr al derim kendı motorum oldugu ıcın demıyorum piyasası hakkaten iyi elınde kalmaz

3 aydır ybr 125 kullanıyorum.genelde herkez kendı motorunu över duygusal olarak.bende sahsen burda okuyunca ybr yavastır 125cc dır vs gıbı bole ıcım bı buruk oldu.
cbf nın devır saatı olmamısı cok kotu bır dezavantaj bence.insan yolda oynucak bıseyler bakacak ıncelıcek bıseyler arıyor bı sure sonra.neden honda bole bı sacmalık yaptı bılmem.fakat gorunum olarakta hız olarakta ybr den daha iyi.
tvs ise pek tanınmıyor [motor la pek ılgılenmeyen cin malı sanar] fakat goruntusu hos ve gosterge panelı guzel.ybr den baskasını hıc kullanmadım ama 100 km de ayak altından cok az tıtresım oluyor.
bir ybr kullanıcısı olarak cbf almanı onerırım.eger tvs tanınmıs[sokaktakı ınsanlar tarafından] ve servısı bol olan bır motor olsaydı dusunmeden tvs almanı onerırdım hatta bende tvs alırdım.

adam en son 3. ayda msj yazmış. konu hortlatılabilir ama içinde bilgi olan konular hortlatılır. bu şekilde tercih yapacak olan vatandaş yorum bekliyor şimdiye çoktan almıştır.

Eski bir konu ama!!hala yeniden bu tip soruları soran arkadaşlar var !!! ben derimki zevk işi hepsi'de güzel makine hepside birbirinden sağlam...artıları fazla eksileri az olan makineler bunlar,hangisi beğeniliyorsa onu almak lazım (tarafsız) türk gazetesi :)

ben ybr kullanıyorum 15 km lik mesafelerde ideal ama uzun mesafelerde hız yapamıyor cbf gibi ybr aralardan kaçma felanda iyi oluyor şehir içinde ama dediğim gibi uzun yolda cbf tercih edilir tvs kullanmadım takdir senin

Forumdan Uzaklaştırıldı
:queen: ........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar