YBR mi? CBF mi? TVS mi?

ybr diyorum... şuan altımdaki dörtüncü ybr rm.... kötü olsa dört adet sıfır ybr alırmıydım.....

hız diyosan tvs al diyenler tvs cbf den kaç km daha hızlı gidiyor onuda bi yazarlarsa sevinirim..

hız diyosan tvs al diyenler tvs cbf den kaç km daha hızlı gidiyor onuda bi yazarlarsa sevinirim..

tvs üzerine kafanı eğersen 130-135 düz yolda

tvs diğerlerinden biraz daha hızlı ama diğerlerinin de tvs ye göre başka avantajları
var mesela cbf ve ybr 2. elde değerini çok kaybetmeyen rahat satılan motorlar
tvs biraz daha pirim kaybediyor veya titreşim vb bir kaç eksisi var

ybr en hafifi ve bence aralarında en az yakanı
cbf ise boyu 180-190 olanlara ybr den daha iyi gibi

herkesin motoru kendine güzeldir alacak kişinin ne amaçla aldığı önemli
3 üne de binip hangisini beğenirse onu alsın

son olarak alırken aldığımız fiyat da önemli geçenlerde kampanyalı tvs 3250 idi ybr de geçen senelerde 3300dü
fiyat olarak o an hangisi avantajlıysa onu da alabilir. 2.. elde aldığın fiyattan geri satabiliyosan o da avantajlı
3 ünü de alıp alıp sat eğer prim kaybetmiyorsa:)
cbf 4200 olmuş biraz düşündürüyor veya ybr de artarsa işte bunun gibi cbr 125 arkadan geliyor ona göre hem de 150 km/saat le:queen::queen::queen:
ve en önemlisi bir motor sahibi olmak otobüse bisiklete ve yürümeye göre gerçekten Allah'ın bize verdiği güzel bir imkan çok şükür
eskilerin ata binmesi gibi

Son düzenleme:
hepsi de aynı birader, hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa onu al. zerre fark yok aralarında dizayndan başka. defalarca konuşuldu herkez başka şey diyor. ben üçünü de kullandım kurye arkadaşlar sayesinde.

üçüne de yetecek kadardı param ve sonuç olarak geçen sene tasarımını en cok begendigim ybr yi satın aldım. hangisini seçersen seç başın agrımaz.

Son düzenleme:
Yamaha ki ne kadar asil ve naif. CBF bir sidik yarışı içerisine girmeye uğraşıyor ama olmaz. olabilemez...

Son düzenleme:
arkadasım herkezz kendı motorunu over bu boyledır seneler oncede boyleydı sımdıde boyledır.bunu deyıstıremessınız yanı sana dıyecegım sen kendı ıcındekı sesı dınle hıc bı zaman motor konusunda fıkrıme bır 2 cı ınsanı dawet etmem :cat:bunun nedenıde herkez kendı motorunu ovdugu ıcın dıyer modellerı kotuledıklerı ıcındırr.bu arada burda tws ye baya hakaret edılmıs bende yamaha we tws war bu motoru neden kotuleme hıssi uyandırıyor sızde hala cozemedım.motor kotu bı motor olsa tamam derım ama bosuna kımse bı motoru kotulemesın marka dııl kalıtedır olay kalıtede soylee gozlemlenır hızlıı olan ortada fıyatıda ortada bu konu ıcın denecek bunlardır.kalıte demek hız demek en hızlısı tws kalıte demek paara demek pahallı olan yıne tws we bunun fabrıkası da suzukıye motor ureten bı fabrıka we dunyada en hızlı gıden racıng motoruda suzukıye ayıttır bılmem anlatabıldım mı o yuzdenn bu bılgılerı okuyupta bı motor hakkında yorum yapın derım.bırınız demıskı tws sekman pıston attırdı 1200 km yol yaptıktan sonra dostum yeterkı bınıcısı ıyı olsun atınn.benım gecenlerde sahıt oldugum bı olay 600rr cbr honda adam sıfır aldı 24.500 tl ye we 700 km de motoru dagıttı bu hondanın kalıtesız olmasından dııldır aksıne soforun bınıcının bılgısızlıgı we tecrubesızlıgıdır yanlıssam duzeltın.o yuzden ne tws ne honda ne de yamaha ıcın bole yok sekman dagıttı yok krank dagıttı gıbı kulaktan dolma bılgılerı soyleyıp alıcı olan ınsanın ıcını karartıpta fıkrını deıstırmesine sebep olmayın derım.cunku tws nın gecmısıde war bunu arastırmadıgınız ıcın bılmıosunuz.we bu turkıyedekı 90 model honda kınetıksler hala ayaktaya bu hondayı da ureten twsnın fabrıkasıdır kayda gecılmıs belgeler hersey bunu gosterır saygılar.dostum derım kı okadar para werıpte heybetsız bısey alma derımm okadar para werıptede yawas bısey de alma derımmm onun ıcın tws benı anladıysan ne mutlu:wiinkk::bounce:

hocam ybr de vibrasyon cok az 125 lik olmasına rağmen cok iyi gidiyor.
ama cbf150 deli bişey sana şunu söyliyeyim piyasada ki en az yakan motosikletlerden biri 1 lt / 50km felan gidiyo muş. artı bu ekonomiye göre cok atak ve güçlü.
düşün yane hafif rampada 2 kişi (90kg + 70 kg ort.) 4. viteste 100 km/h gidebiliyor
ben olsam cbf cbf cbf

Bu kadar mesaj gelmiş, adam gibi cevap veren 2-3 kişi var.

Şehirden çıkmam diyene YBR, uzun yola gideceğim motorum titremesin diyene CBF, "CBF'cileri ağlatıcam" diye hırs yapana da TVS tavsiye ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu sorulan soruyu motoaktüel bile kendisi bizzat test etti.3 motor tipini kullanan sürücülerin cevaplarında bile cbf 150 yatıyodu.kesinlikle cbf150 alınır sormak hata.honda hayat onda

Sağlamlık YBR
Görünüş CBF
Hız TVS
Tvs lerde 30.000kmden sonra subap şıkırtısı oluyormuş kronik.Cbf de kronik yağ yakma olayı var.Ybr sağlam güzel motor en fazla 110 yapar rampa aşağı 120 yapar:)

bir ybr kullanici olarak tvs diyorum tvs tek kişilik bi motor artçiyla falan bincem diyosan tvs alma derim ama ben tek kişiyim viraj alcam hızlı gitcem teker yapcam dersen kesinlikle apache al derim apacheyi 2 yönden seiyorum bi deposu bide kısa şseli olusu apachede idda diyorumki virajda koruma demirini yere sürterim ama cbf 150 de yemez:mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar