Ybr lere bakın hele bi :)

İlan açıklamasına özenerek birşey yazmayan satıcı ne motoruna değer veriyordur ne de ilgilidir. Bu yüzden sonuncu diyorum.

Birinci (kırmızı) olan az km li ve diri duruyor , yakından inceleyip sürmek gerektiği kanısındayım tabiy ki.

benim gözüm 4. de kaldı ama iki kere yan yatması varmış.hasar yok fazla diyor ama bilemedim.o yüzden sizlere soruyorum işte

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
benim bildiğim antalya dan özellikle murtapaşadan motor alınmaz!

bu motorların hepsi runnerlerin scooterlerin arkasından yetişeceğim, teker yapacağım diye sıkıştırılmıştır.

güvendiğin bildiğin yerden al derim.

ayrıca o kadar para vereceksen sıfırını al. sonra üzülme.

fakat 4 numara fikrimi değiştirdi. :p oda zaten kastamonu motoru

bunların hepsi de çok iyi duruyor ama ilk ve son ilan daha iyi sanki,sonuçta ikisinde de koruma barı ve çanta var...son ilan daha bakımlı gibi ama ilk ilandaki motorda çok temiz...ne desem boş...hepsini beğendim ben...kura çek hangisi çıkarsa al onu...1 ve 4 arasında çek ama kurayı yada hangi rengi sevdiysen onu al

Motora ilk bakışta neyi var neyi yok anlayamassın ama sahibiyle 10 dakika sohbet eder ve doğru soruları sorup cevapları analiz edersen az çok motorun ne olduğunu anlarsın.Teknik anlamda sağlamlığının teyidi için en az 2 kişi motora bakmanız şart ve ikinizden birinini çok iyi mekanik bilgisi yada daha önce ybr kullanmış olması daha iyi olur,ya da en güzeli yamaha servisine götürüp onayını almanız.

Benim gibi bodozlama gidip alırsan sonradan başın ağrır,bunlar hep tecrübe :)

1,2 ve 3. ilan gayet özensiz sırf ilan olsun diye konulmuş niyetli değiller,ya da tok satıcılar fazla güveniyorlar son ilandaki adam biraz özenmiş iyi kötü yazmış,makul bana göre.

Motora ilk bakışta neyi var neyi yok anlayamassın ama sahibiyle 10 dakika sohbet eder ve doğru soruları sorup cevapları analiz edersen az çok motorun ne olduğunu anlarsın.Teknik anlamda sağlamlığının teyidi için en az 2 kişi motora bakmanız şart ve ikinizden birinini çok iyi mekanik bilgisi yada daha önce ybr kullanmış olması daha iyi olur,ya da en güzeli yamaha servisine götürüp onayını almanız.

Benim gibi bodozlama gidip alırsan sonradan başın ağrır,bunlar hep tecrübe :)

1,2 ve 3. ilan gayet özensiz sırf ilan olsun diye konulmuş niyetli değiller,ya da tok satıcılar fazla güveniyorlar son ilandaki adam biraz özenmiş iyi kötü yazmış,makul bana göre.
ben kendi başıma gideceğim daha yaş 18, 8 ay boyunca 8000 km kullanıp ağustosta satmıştım ybr mi.8000-10000 km deki ybr den sıkıntı geleceğini sanmıyorum ama? yine de göstermeye gerek var mı? az çok anlıyorum bende ama nesine bakacağız ki

Bence 2. ve 4 arasın da karar verin. 3 ilan 2010 model 2011 de gri yok cıkıslı bile olsa 2011 oolmaz.

Bencede ilan bakarken ilk nokta verildiği il olmalı.Antalya Muğladaki 2. ellerden uzak duracaksın eğer bu illerde yaşamıyorsan.Hem satoyama nın dediklerinden hemde nemden dolayı.Bir hafta Muğla köteklide bulunmuştum 4 gün yağmur yağdı aralıksız ondan sonraki gün güneşte iki adımda bir arabaların kapıları açık havalandırılıyordu.Bu neticede demir aksamın ömrü bir hayli kısalacağı kanaatindeyim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CEVAP : Hiç biri. Şuan Yamaha 2012 ybr lerde kampanya yapmış Sıfır Km. 2012 model 3900 tl. Ne gerek var 2. el almaya. Bilgi için Düzce Yamaha bayisi Dadaş motoru arıyabilirsiniz. 100-200 lira fark için ne idüğü belirsiz ikinci el motor almaya:)

CEVAP : Hiç biri. Şuan Yamaha 2012 ybr lerde kampanya yapmış Sıfır Km. 2012 model 3900 tl. Ne gerek var 2. el almaya. Bilgi için Düzce Yamaha bayisi Dadaş motoru arıyabilirsiniz. 100-200 lira fark için ne idüğü belirsiz ikinci el motor almaya:)

Katılıyorum. 200 TL daha veririm sıfır alırım, acaba şurasında burasında bir sıkıntı çıkar mı, motor ne şekilde kullanılmış, rodajı nasıl yapılmış vs derdim olmaz...

ben kendi başıma gideceğim daha yaş 18, 8 ay boyunca 8000 km kullanıp ağustosta satmıştım ybr mi.8000-10000 km deki ybr den sıkıntı geleceğini sanmıyorum ama? yine de göstermeye gerek var mı? az çok anlıyorum bende ama nesine bakacağız ki

Motosikletler yeni yada fazla km yapmasa bile en önemli olay rodajdır ki çoğu kullanıcı rodajı önemsemez,rodaj dönemi sıkıntılı geçmişse motosiklet kalan ömrünü performans yoksunu yada çeşitli sıkıntılar baş göstererek can sıkabilir özellikle çok sıkıştırılmışsa krank rulmanları ötüyor çoğu ybr nin yani öyle tekere gelinmişse yada apaçi arkadaşlar tarafından dar alanda sürekli redline kullanılmışsa o 8 bin sağlıklı kullanılan 80 bine bedeldir.

Demem o ki madem kampanya varmış gerekirse 300 lira fazla ver sıfırını al hiç gerek yok heyecan aramaya ;)

F54

bence renginden dolayı ilk ilan:cherry:
ama antalyadan ybr alırken 10 kere düşün derim:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar