ybr kilometresine göremi alınmalı sizce içeri.

arkadaşlar ben bitane ybr 125 alcam motor 95 bin de ama gerçekten çok temiz ve çok sağlam bi motor genelde arkaşlarada ya kardşem ben şu ybryi alcam zaman dediğimde kmyi soruolar sölediğimde ise uzak dur diyolar benim asıl sorum şu bi ybr temiz kullanıldığı zaman kaç km ömrü vardır ve sizce bu kmdeki bi motoru almalımıym?

95 bindeki motor ne olursa olsun o kadar temiz olamaz ha grenajlar değişir falan filan sıfır olur ama adam 95 bini evin salonunda yapmamıştır.bende olsam almam şahsen.

yani adam sahtekarlık yapıp km yi mi düşürseydi? Motoru alır servise gösterir sonra temiz mi kirli mi ortaya çıkar zaten.

ybr belki dahada uzun km ler gidebilir ama 2.elde ben olsam 300-500 fazla verir 10-20 bin civarındaki makinaları alırdım.tabi km ler düşürülmediyse

İyi bakımlı olduktan sonra km nin bi anlamı yok bence.Bu sefer insanlar km düşürme sahtekarlığına giriyor.Bakımları aksatılmadan yapılan,tek kullanıcısı olan motosikletten zarar gelmez.Km falma olmasın diye gezmeyecezmi ozaman yaw.Ayda 1000-1500 km yaptığımı hatırlarım bekarken.

eğer geçmişini bildiğiniz bir makine ise, nasıl kullanılıp nasıl bakıldığından haberdar iseniz tabiiki alınır. 90.000'de ki de alınır, 190.000'de ki de alınır..
yeterki bakımları zamanında yapılmış ve hor kullanılmamış bir motor olsun.

450000 de ybr biliyor um. Düzgün bakımlı zamanında degismesi gereken parçaları değişmiş motor alınır. Piston silindir vs.

Motorun Kazası yoksa km nin önemi yoktur arkadaşlar..Tabiki yüksek kmlerde alıyor olacağınız motorun maddi olarak albenisi olması lazım..300-400 lira için ben almam..Mesela o kmdeki ybr yi adam bin liraya veriyordur..Evrak vs problemi yoktur..Geçmişide belliyse alınır..

hiç bir parçası değişmeden gideceği son nokta nedir acaba ? Bilen var ? Bende merak ettim doğrusu ?
Bakımları hariç diyorum. Adam gibi kullanılan motorun ömrü kaç bin acaba ?

Geçen gün ybr ile ilgili bi topik vardı burda onu bulabilecek babayiğit koysun buraya adam neler yazmış :) Ybr bu yabana atılacak motor değil..30.000 de bir buji değiştiriyormuş adam bi o aklımda kaldı :queen: ondada bu eridiğinden değiştiriyormuş yoksa devam 10-15 bin de yağ değişimi falan..

Bazıları şehir efsanesi, gözümle görmeden inanmam. yazıyı yazanında görsel olarak foto paylaşmasını beklerim.
O zaman gözümde ölümsüz olur. Deusun oğlu sezar derim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şaside demir yorgunluğu falan olmaz mı? Olursa ne kadar sürede olur bilen var mı?

bence fiyatı çok makul olmalıki ileride kesin piston segman atacağın bir motor alasın. bende 99 model xt 600 aldım 88binde ama fiyatı uygun ve makine temiz ha kaç km götürür meçhul... seninde temiz bakılmışsa bi 150 bin gider. 100 bin devirip 0 dan tekrar başlayan km saati gördüm ybr de..

hacı 500 tl için riske girmeye değmez, ha 500 tl yi küçümsediğimden değil yanlış anlaşılmasın ancak biraz dişini sıkıp daha düşük km li alabilirsin.

Kardeşim motor ışıl ışıldır çok temizdir ama mekanik yorgunluk vardır o makinede ne kadar temizde olsa km önemlidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar